19. század, Anglia, arisztokrácia, romantikus/erotikus, könyvet, de, NEM a szokásosakat: gazdag férfi/gazdag,szegény lány, aki bátor, vitázó, idegesítő, megbotránkoztató, kalandokat kereső női karakterrel Hanem? Lent kifejtem.
Csak ilyen könyvek vannak, de engem ezek a lányok idegesítenek és szerintem a valóságban a férfiak is így gondolnák. :D
Hanem olyat, ahol a lány is gazdag, illendően viselkedik, nem csinál semmi botrányos dolgot, nem vitázik, nem megy kalandokat keresni, kaszinóba.. Ezektől függetlenül, a lány így is lehet okos, bátor és csábító.
Az is jó lenne, ha az elején a férfi mást szeretne, mondjuk egy olyan lányt, mint akit az elején írtam ellenpéldának, de nem lehetnek együtt, mert az a lány túl szabad szellemű, botrányos és nem illik a férfi rangjához, esetleg szülei nem engedik, ezért a férfi egy olyan lánynak kezd el udvarolni, mint amit itt lejjebb írtam, a visszafogott lánynak.
Hogy érthetőbb legyen: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához könyv jó példa. Ott például, ha Penelopét választotta volna a férfi, akkor tetszett volna.
Gondolom másoknak unalmas lenne így a könyv, de nekem így tetszene. Mindig is a szerényebb lányoknak szurkoltam. :D
Esetleg tudtok ilyen könyveket? Hátha van pár, csak én nem találtam.
Ha nincs 19. századi, de vannak ilyenek, akkor kérlek azt is írjátok le!
Esetleg a Mrs. England?
Nem száz százalékban illik a leírás, de több pont érvényesül.
Elolvastam az ismertetőt és pár kommemtet.
Nekem túl rejtélyes, ijesztő és szomorú.
Nem ilyet keresek.
Olyat keresek, ami romantikus, erotikus és boldog a vége.
Mint amit a kérdésben példának írtam és a Bridgerton család is ilyen például.
Azért köszönöm! :)
Ezt tudom.
A legtöbb esetben viszont a könyvekben sokkal nagyobb a szabadság.
Két példát is írtam, ilyeneket keresek még.
Írtam tudom, hogy abban a korban teljesen más volt a nők élete.
Nem ilyen valósághű könyveket keresek, hanem olyat, amit kifejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!