Miről szól a Titán (2021) című film? Milyen megbotránkoztató, durva jelenetek vannak benne?
SPOILER
Kiscsajnak gyerekkorában autóbalesete lesz, ezért a koponyája egy részét egy titán ötvözettel helyetesítik. Ugrás egy csomó évet a jövőben, kvázi táncosként dolgozik, autokkal dug és embereket gyilkolászik szabadidejében, azonban egyszer lebukik és a rendőrség elkezdi üldözni. Azonban pont akkor kezdi el őt üldözni a rendőrség, amikor terhes lesz az egyik autól ezért kiadja magát egy 10 éve elveszett kisifiúnak, hogy a kisfiú apja, a tüzoltó parancsnok befogadja az otthonába.
Nem, tényleg ez a film, egy percig nem túlzok. Nem spoilereztem el az egészet, de ez az alap szintu.
Ez egy művészfilm(!!!), tehát lesznek benne olyan jelenetek amik ilyen wtf, pl amikor a tüzoltó parancsnok egy gyereket halucinál a tűzben, mert pl erre is rá lehet fogni, hogy amúgy megölte a gyerekét, vagy trauma vagy bármi. Nincs egy egységesen értelmezhető storyja, mindenki azt gondolhat bele amit akar.
Az egyik legdurvább jelenet szerintem amikor a csajból elkezd olaj fojni... A gyilkolászós részek viszont szerintem annyire nem durvák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!