Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetném vissza?
Sziasztok.
Kezdem a legeslegelején.
Van/volt egy fiú akiről megtudtam, hogy fülig szerelmes belém. Összejöttem vele, persze csak szépen lassan. Mesélte, hogy mellettem 180 fokot fordult az élete. Letette a cigit, nem szólogatott vissza senkinek, nem beszélt egyszerre 10 lánnyal és nem bunkózott senkivel. Na szerintem ezt én csesztem el. Rám írt az egyik barátja, hogy a srác elvileg beleunt a kapcsolatba (ekkor a barátom a srácnál volt). Na és én azzal a lendülettel szakítottam, ne kérdezzétek iszonyat megfontolatlan döntés volt és ráadásul írásban mivel nem tudtam mikor találkoztunk volna legközelebb + nem akartam, hogy ő szakítson velem. Elvileg ezek után ő nagyon magába fordult, amit én is érzékeltem mert nem járt el velünk sehova de még a legjobb haverjával sem (közös baráti társaságunk van). Ez időszak után nagyon “szépeket” mondott rólam a barátainknak és mindig engem hozott fel nem túl kedves formában.:) Ő nagyon kedves volt velem mindig, dicsért sokszor meg ilyenek, amiket én sajnos nem igazán viszonoztam, gondolom ez volt a baj… egyszerűen annyira természetesnek vettem, hogy mellettem van fel sem figyeltem arra, hogy én esetleg gonosz lennék vele.
Annyira bánom basszus és tudom, én rontottam el. Egy suliba járunk és nagyon hiányzik. Kedves volt velem év elején nagyon. Egyszer elmosódott a sminkem és megkérdezte, hogy sírtam-e, nem nagyon beszélünk de érzem, hogy szokott nézni és valamelyik nap meg is ölelt. Összejött az iskola legolcsóbb emberkéjével akit mindenki is megkaphatna (bevallom tényleg szép, de kívül belül szőke, ja és nem az zavar, hogy előbb talált valakit mint én csak nem értem miért süllyedt ennyire le). Szakítás után döbbentem rá, hogy kell ő nekem. Nagyok hiányzik és úgy érzem a mi történetünk még nem ért véget. Nagyon bánom, hogy így elrontottam pedig tudom, hogy nagyon szeretett.
Köszönöm ha elolvasod és segítesz, kioktatásokat nem kérek, tudom, hogy mit rontottam el.:))
Őszinte leszek...(hosszú lesz xD)
Természetesen kérhetsz elnézést de valószínűleg a lelkiismeretfurdalas az a tudat hogy nem lehet a tiéd és a női hiúság játszanak nagy szerepet abban hogy most összejonnel vele ismét.
Úgyhogy én a helyedben a randizast én hanyagolnam vele,
viszont barátok lehetek simán.
Gondolom le fognak pontozni, de én véleményem szerint biztosan van benne valami hogy most 'iparkodnál' rendbe hozni ami történt. Bocsi de te magad írtad hogy nem érted hogy lehet a csajjal, mert könnyen kapható...
(ergo valahol mélyen irigy vagy, mert eddig te körülötted legyeskedett)
Habár lehet pont azért van vele lol. Igazából a férfi logika nem valami bonyolult egyenlet, a khhm irányítja őket, általában még akkor is ha más lany iránt éreznek valamit.
Ha meg mélyebbre ássunk miért írom hogy kár a gőzért:
1)Én biztosan nem jönnék vele össze mert egyszerűen nem harcolt érted, az mindegy hogy te szakítottal vele, volt rá okod aka ellaposodott a kapcsolat a barát szerint és az a barát több mint valószínű nem a kisujjabol szedte ki ezt a mondatot, az exed mondta neki,
ahelyett hogy veled beszélte volna meg...Ha ő arra nem volt képes hogy kommunikaljon veled akkor jól tetted hogy smsben szakitottal vele.
2)Amúgy gondolkodtál azon hogy vajon miért mondta azt a haverjanak?
Nem tudom hogy volt-e köztettek
'unga-bunga' de ha nem volt akkor lehet az is egy ok, vagy az volt a gond, hogy te nem 'dicsérted' őt. Viszont nem mindenki egyforma, valaki szavakkal fejezi ki magát jobban, valaki inkább tettekkel.
3) A legnyomosabb ok miért nem ér semmit:
Az első (igazi) kudarcnal nem tett semmit, egyszerűen feladta 'csak' rossz, haraggal teli módon beszélt rólad, miközben
a kommunikáció nagyon fontos.
Nem is értem miért érzed magad rosszul, ő se volt szent és valószínűleg míg te lehangolt vagy, ő 'mmmm-mmmm' a barátnőjét...
Figyelembe se venném, vannak érett fiúk akik nem viselkednek úgy mint a 3 éves kiskolykok.
Komolyan kérdezem:
Ha nem tudtatok egymással beszélni, nincs bizalom akkor mi értelme?
A válasz nagyon egyszerű ....
Mélyen biztosan bántja az egómat, de nem tudom beismerni.:))
Köszönöm a válaszokat.
Beismerted, épp most lol.
Nincs ezzel gond, kb majdnem mindenki így érezne, köztük vagyok én is, csak tiszta fejjel kell gondolkodni.
Megertenem, ha szerelmes lennél belé, hogy nehezen menne a fejjel való gondolkodás, mert hát legtöbbször a szív parancsol, de így hogy nincsenek mélyebb érzéseid felé nincs sok értelme újra kezdeni.
Az már más tészta, hogy amúgy se lenne jó vége, lennének hiányosagok, problémák rendesen.
Inkább örülj, hogy megszabadultal tőle, ezer pasi van, aki nem csak bokol de ha gondok vannak inkább megbeszélne veled és harcolna a kapcsolatotokert mint egy igazi katona... :)
Igen itt bevallom, azért mert nem tudjátok ki vagyok.:)
De a barátaimnak nem biztos, hogy beszélnék erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!