Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezhetném vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nyáron szakítottam a barátommal akivel egy suliba járunk. Az volt az oka, hogy meguntuk egymást/kiszerettünk a másikból. Semlegesen váltunk el. Viszont megláttam suliba és előjöttek az érzelmek újra. Hozzáteszem iszonyat szerelmes volt és én is. Érzem, hogy számára sem vagyok semleges mert folyton néz, tartjuk a szemkontaktust, megölel meg néha beszélgetni is szoktunk, ja és a másik… valamikor rideg és bunkó velem nem szól hozzám mintha ott sem lennék, beszólogat. De érzem azt a perzselést közöttünk. Most elvileg kavar egy csajjal, eszem ágában sincs közéjük állni. Csak szeretném őt újra. Úgy érzem elhamarkodtuk ezt a szakításos dolgot.:)

Valami tipp a későbbiekre?

Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 25. 17:07
 1/5 A kérdező kommentje:

És a bunkóságai miatt el szokott bizonytalanítani.

Inkább csak meguntuk a kapcsolatot kiszeretés nélkül.:D

2022. szept. 25. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ti nem szerelmesek vagytok max vonzódtok egymáshoz. Se veled, se nélküled kapcsolat.

Kavarjatok (értsd, ahogy akarod), de ne akarj tőle függeni.

Esetleg ismerkedj másokkal, flörtölgess. Az exeden pedig lépj túl. Ha olyan nagyon jó lett volna akkor még mindig együtt lennétek. Ő legyen számodra egy kedves emlék és egy jó ismerős.

Az meg hogy ő mit csinál (bámul vagy bunkózik) kit érdekel? Tényleg szükséged lenne egy olyan kisfiúra aki az érzelmeivel sincs tisztában és ilyen gyerekes játékokkal akarja felhívni a figyelmed? Tartsd magad többre ennél.

2022. szept. 25. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Volt már...
2022. szept. 25. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindha a saját tini koromat olvasnám. Én biztos újra nem kezdeném azzal akivel egyszer már szakítottunk. Keress más pasit.
2022. szept. 25. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
legyen másik pina tesó
2022. szept. 26. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!