Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza? Szeretem.
Figyelt kérdés
A volt barátomat még mindig ugyanúgy szeretem...hülye voltam mert szakítottam Vele..de megbántam...de abban az állapotban nem tudtam tisztán gondolkodni...ez volt lassan 3 honapja azóta ujra próbáltuk de megint hülye voltam megijedtem..szakítottam...de ugyanugy szeretem..fontos nekem...nem akarom elveszíteni és úgygondolom 3.-jára tiszta lappal tudnék kezdeni..hisz szeretem...Mit tegyek?😦2017. febr. 21. 21:22
1/8 anonim válasza:
Ez szep...remelem harmadjara nem lesz hulye a srac..
2/8 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg Én nem leszek hülye...😣
2017. febr. 21. 21:30
3/8 anonim válasza:
Semmit. Normális ember másodjára sem kezd bele,nemhogy harmadjára...
4/8 A kérdező kommentje:
De szeretem...😣
2017. febr. 22. 06:36
5/8 anonim válasza:
#4:Elmúlik. Aki tényleg szereti a másikat, az nem szakít vele 2x is. De a srác helyében sem lennék hülye,hogy harmadjára is ezt csináljam. Van egy határ.
6/8 A kérdező kommentje:
Hülye voltam...tudom...de akkor is szeretem...az érzéseket nem lehet megtagadni...és tudom a "szerelem elmúlik"de nem tudom elfelejteni..évek óta vagyok belé szerelmes...mégsem mult el...😣
2017. febr. 22. 14:35
7/8 anonim válasza:
Sajnálom hogy ezt kell mondjam, de a srácnak ha van egy kis esze, több esélyt már nem ad. De hogy ne kattogj ezen, próbálj meg kapcsolatba lépni vele - élőben lenne jobb elmondani ezeket - hogy még mit érzel iránta, megbántad amit tettél, stb. Készülj fel, hogy nagyon valószínű, hogy visszautasít, de akkor legalább megnyugodsz hogy megpróbáltad, és nem azon kattogsz hogy mi lehetne.
8/8 anonim válasza:
#6: Persze,hogy nem múlt el, mert foglalkozol a sráccal. Ha végre teljesen kizárod az életedből, akkor előbb-utóbb el fog múlni. Ennek csak így van értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!