Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Veletek is volt már olyan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már olyan, hogy találkoztatok valakivel, hogy ŐT elfelejtsétek. Aztán belé szerettetek . De neki sem kelletek?

Figyelt kérdés

2022. szept. 27. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem volt. Mert ha csalódtam valakiben nem futottam egy másik emberhez aki újra össztud törni. Időt hagytam magamnak feldolgozni a történteket, és megtanultam szeretni önmagam. Aztán de csakis ezután kezdtem bele új kapcsolatba.
2022. szept. 27. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt?
2022. szept. 28. 02:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Még nem, de ettől még talán tudok segíteni, ha rólad szól a kérdés.:)
2022. szept. 28. 05:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Én jól vagyok, tudom magam. Ez csupán a szerelem érzése volt. Amely fájt és most személyt cserélt. De hiába.
2022. szept. 28. 10:23
 5/6 Avair2010 ***** válasza:
Régi ügy nekem. Nem volt, viszont túl kicsi voltam akkoriban még AHHOZ, de elbűvölt. Aztán meg elválasztott tőle a balsors.
2022. szept. 29. 16:35
 6/6 Greg35 válasza:
Adni kell időt magadnak, hogy kiheverd a régit mielőtt újba kezdenél. Nem biztos, hogy az emberbe vagy szerelmes csak a szerelem érzése fűt a ragaszkodás iránti vágy a szeretethiány stb lehetne sorolni. Adj időt magadnak. Ne akarj függni mástól. Találd meg önmagad. :)
2022. okt. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!