Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy megtudjam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy megtudjam a fiú nevét akivel a nyaraláson találkoztam?

Figyelt kérdés
1 éve találkoztam egy fiúval külföldön. Sokszor járunk oda nyaralni. Nagyon megtetszett egy fiú, oda is mentem hozzá,nagyon kedves volt, kicsit beszélgettünk is. De mikor bemutatkoztunk egymásnak, csak a keresztnevünket mondtuk. Szóval a vezetéknevét nem tudom. Meg hogy 2 városból az egyikben lakik. De 1 millió lakos város. Van róla képem, igaz nem teljesen tiszta de aki ismeri az felismerné szerintem. Hogy találjam meg? Segítsetek kérlek.

#fiú lány szerelem tiniszerelem #tengerpart nyaralás
2021. júl. 15. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Minek kéne megtalalni? Úgysem működne egy ilyen távkapcsolat.
2021. júl. 15. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod privátban leírhatod a részleteket, és elküldheted a képet, ha tényleg fontos hogy még találd. Utána nézhetek, ha gondolod, szoktam ilyet csinálni. :)
2021. júl. 15. 10:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért akarom megtalálni mert nagyon megkedveltem és nagyon kedves volt és jól kijöttünk. De elfelejtettem elkérni az elérhetőségét.Képet nem szeretnék küldeni senkinek, sajnálom.
2021. júl. 15. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Facebook keresőbe írd be a keresztnevét és a várost ahol lakik, aztán keresgélj, képek alapján csak megtalálod. Sok sikert! 😊
2021. júl. 15. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

esetleg bármilyen közös ismerősötök nincs? mert akkor a közös ismerős ismerősei között felbukkanhat.

drukkolok neked!

2021. júl. 15. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, abban az országban hogy megy, de megkeresheted a helyi önkormányzatot (mindkettőt, vagy pedig amelyiket valószínűbbnek tartod). Írj egy levelet, és mondd meg, mit tudsz róla.

Ha ott lakik, elküldik a leveled neki.

Magyarországon ez 3000 Ft.

2021. júl. 15. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudsz róla mindent, akkor is megpróbálhatod, ha nagyon szeretnéd.

Aztán vagy megtalálják, vagy nem.

2021. júl. 15. 15:56
 8/8 1112 ***** válasza:
Lehet, hogy ha végignéznéd az összes találatot fészen az ő nevével, kiderülne, hogy neki nincs is fészbukja. :) :) :)
2021. júl. 15. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!