Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakulóban vagyok egy fiúval akit a barátaim is ismernek nagyjából találkoztam is vele egy jégkorcsolya pályán mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval elmentünk néhány haverommal korizni és jött ez a fiú is..férre hívott és elmondta hogy bejovok neki nagyon és szeretne tőlem többet ezt mind kezén fogva mondta el és meg is ölelt többször. Az egyik közös barátunknak azt írta hogy ha találkozunk csütörtökön a koripályán megszeretne csókolni.. viszont én meg nem csókolóztam ebben az esetben mit csináljak? Engedjem vagy utasítsam el? Félek hogy beégek :D
(Nekem is nagyon tetszik a fiú)
2019. dec. 3. 15:41
1/3 anonim válasza:
Ne hezitálj rajta, hogy mit fogsz csinálni, a szituáció majd adja magát.
Nyugi, nem fogsz beégni, max. zavarba jössz, az pedig aranyos. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Szombat estére csúszott az egész korizás és mostmár egyre jobban izgulok 😳
2019. dec. 5. 15:42
3/3 anonim válasza:
Ne izgulj, hagyd hogy ő irányítson, és reagálj rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!