Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap találkoztam az exemmel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap találkoztam az exemmel és az új barátnőjével?.

Figyelt kérdés
Elsétáltak mellettem, de miközben sétáltak az exem végig engem nézett, és amikor már elmentek akkor is hátra nézett rám. De aztán a barátnője is. Én kettő haverommal voltam, mindketten fiúk voltak, lehet ezért nézett?... 16/L
2021. júl. 23. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Irigyelt, hogy neked egyből két pasid van 😇
2021. júl. 23. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Miért így teszed fel a kérdést?XD Nyilván kis tinik vagytok, most szakítottatok és elmentetek egymás mellet, ajajj... Mindketten érdeklitek egymást szerintem. Mert ő egyből fogott egy másik rongyot, de te meg 2 fiúval járkálsz ide oda. Lányoknál nincs ilyen hogy "haver" ezt pontosan tudjuk xD
2021. júl. 23. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
#2, de... Van olyan hogy haver. Rengeteg fiú haverom van, nincs szoros kapcsolatom velük de azért jofejek. Soha EGYIKBE SE tudnék beleszeretni
2021. júl. 23. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem most szakítottunk, és attol meg hogy 2 fiuval voltam lehetnek haverjaim. :)
2021. júl. 23. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3# Feltételezzük fel hogy TE nem, de ők igen, és azért lógnak csak veled mert be akarják tenni a szerszámot...:) Ezzel kár vitatkozni xD
2021. júl. 23. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Összehasonlította magát a fiúkkal (most vagy bánja a szakítást, vagy örül).
2021. júl. 23. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent. Tudomásul vette hogy ott vagy, esetleg mondott rólad valamit az új barátnőjének. De ne magyarázz bele semmit, már nem jössz be neki.
2021. júl. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!