Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
F/16 Minap találkoztam tesóm barátnőjével és elkezdtem vele? beszélgetni végén adott puszit és megölelt és mondta cuki vagyok
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem sok esélyed van a lánynál
21 évesen kétlem, hogy egy 16 éves fiúra fog vágyni. A lányok általában eleve az idősebb fiúkat bírják. Ne írj neki többet, ne nevettesd ki magad. Főleg neten keresztül ne írj neki, már maga a helyesírásod lehet a sírba teszi szegényt. Egy olyan pasira aki bejön nekünk amúgy sem mondjuk, hogy cuki.. kisfiúnak tart. Próbálj meg korodbeliekkel ismerkedni
Aranyos srácnak tart, de ennyi. Nem akar tőled semmit.
Felejtsd el, inkább kezd el aktìvan csajozni.
Mert közvetlen.
És a tesód!! Csaja ? Hát mifaszt akarsz tőle? 😂😂😂😂
Inkább add meg a számát 😂😂😂
/ Viccet érteni /
Ha "mi den kötél szakad", pröbáld meg rávenni bátyádat, hogy ketten vágjátok partiba a csaját 😎
Így kvázi családban marad 😎
A házinyúl nem házi rénszarvas, tehát rá nem lövünk.
'Cuki'-nak nevezett, te komolyan vetted, nem az ő hibája.
.
"Van esélyem egyáltalán ?"
Ha ráirogatásoddal el nem tolod, lehet esélyed egy olyan sógornőre, aki nem haragszik rád, nem tart gyerekne és szemtelen tolakodónak.
Örülj, ha nem szól bátyádnak, hogy zabolázzom meg és ne zaklasd.
.
Kiverni fejedből úgy tudod, hogy keresel egy hozzád illőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!