Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mégis mi a fene van velem???

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi a fene van velem???

Figyelt kérdés
Láttam egy lányt Facebook-on, és azóta nem tudom kiverni a fejemből. Szinte minden percben rá gondolok július óta. Azóta máshogy nézek a többi lányra. Az a fura nekem, hogy amíg sok más lánnyal fantázialgattam már,vele nincsenek ilyen piszkos gondolataim,de "valamit" csak érzek iránta,mert már lassan három hónapja egyfolytában rá gondolok és mikor nézem a képeit,elkezd sajogni a lelkem (bocsi,ha hülyén hangzik, egyszerűen nem tudom ezt az érzést máshogy megfogalmazni), és rossz érzés tölt el, hogy nem ismerhetem őt, és nem lehetek vele. Már lassan megőrülök ebbe, hogy ez most mi? Szerelmes lennék?
2022. szept. 24. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ez szerelem. Vagy legalábbis hasonló. Tapasztalatból mondom, hogy ne írj egyből rá. Nekem mikor ráírtam a srácra rögtön elillant az egész. Élvezd ki, és mikor már úgy érzed kicsit kezd múlni, akkor próbálj megismerkedni vele.
2022. szept. 24. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Írj rá mielőtt más fog, mert utána szar érzés lesz. Max kioffol, de akkor meg egy csomó időt megspórolsz magadnak.

Amúgy meg verd ki, ha nem is a fejedből.

2022. szept. 24. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Egy kepbe vagy bele esve azert remelem ezt felfogtad. Az egesz egy platoi kepzelges , sajat magadban felruhazod bizonyos tulajdonsagokkal de a valosagtol ez joval elfog terni .
2022. szept. 26. 09:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem egy képbe, mert nem egyről van szó, és nem is egyformákról. Ja, és amúgy nem hinném, hogy én vagyok az egyedüli ember, aki így lett szerelmes. Most már leírom,mert rájöttem, pedig ugye pont azért írtam ki ide, mert kíváncsi voltam a véleményetekre. Az egyes (is) rávilágított erre.
2022. szept. 26. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Mire világigot ? Ne legyel sotet .
2022. szept. 26. 09:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Te sztem jóval sötétebb vagy, barátom.
2022. szept. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!