Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis mit jelent?
Figyelt kérdés
Ősszel megismertem egy lányt, akivel elég jóban lettünk. Aztán novemberben elkezdett máshogy viselkedni. Volt hogy hosszasan megölelt majd mondta hogy nagyon bír engem, meg buliban mikor páros tánc zene volt mondta hogy mejünk táncolni. Aztán másfél hónapig nem láttuk egymást , de mikor újra találkoztunk akkor sokszor láttam hogy nézz engem és közben mosolyog. De miután elkezdtem utalni rá hogy többet is érzek iránta azóta szinte levegőnek néz. Egyszer sem néz rám, ha kérdezek tőle valamit, akkor ő nem kérdez vissza. Mikor hívtam táncolni akkor azt mondta fáradt és megy aludni, pedig régebben volt hogy mondta a kedvemért marad még egy kicsit.2022. márc. 4. 22:53
1/2 anonim válasza:
Vannak olyan lanyok, akiknek csak addig kell valaki, amig elerhetetlen. Utana mar nem. Lehet o is ilyen esetleg
2/2 anonim válasza:
2 dolog a legvalószínűbb:
- Addig érdekelted őt, ameddig elérhetetlennek tűntél, ahogy #1-es is írta.
- Ő csak egy nagyon jó barátnak tekintett téged és nem akar többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!