Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nem volt tiniként kapcsolata ti nem éltétek meg
traumaként?
1/8 anonim válasza:
Bár én még tini vagyok, de én is félek ettől. Rossz nézni hogy más boldog, nekem meg nincs barátom, nem élem át azokat a dolgokat. Persze ettől még nem rohannék bele semmibe. Csak félek attól, hogy kimaradok.
2022. szept. 23. 17:14
Tini koromban nekem sem volt. 20 évesen lett komoly kapcsolatom először. Utólag nagyon bánom, hogy depressziós voltam tini koromban, amiatt, hogy nincs párom, amikor boldog is lehettem volna. Épp akkor lett kapcsolatom, amikor kezdtem egyedül is jól érezni magam. Tehát nem szabad emiatt elrontani az életetek talán legszebb időszakát. Majd jön a szerelem, ha eljön az ideje.
2022. szept. 23. 17:23
40 vagyok.
Traumaként élem meg, hogy anno nem volt szokás 13 évesen popiba rakni a suliban a csajokat.
JÓ REGGELT!
Egy kapcsolathoz érett felek kellenek, és pénz. Nem anyuéknál a kisszobában xopatni.
2022. szept. 23. 18:13
Tizenévesként az első kapcsolatomat éltem meg traumaként. Összejöttem egy nálam jóval idősebb férfival, aki mellet egy lelkile igencsak bántalmazó kapcsolatott tapasztalhattam meg.
Aztán a környezetemben is feltünt, hogy más lányoknak sem túl fényes a kapcsolata. Pl egyik barátnőm pasija kontrolmániás volt és állandóan b@sztatta a lányt (nem mehet ide-oda, nem találkozhat ezzel stb.), egyik osztálytársamat pedig konkrétan megerőszakolta a barátja.
Szoval ezzel csak azt akarom mondani, hogy a tini kapcsolatoknak is meg van a sötét oldala és szerintem még mindig jobb elkerülni ezt a sötét oldat és egyedül maradni, mint attól félni, hogy jaj nincs kapcsolatom tizen x évesen, juj lemaradok.
2022. szept. 23. 18:18
2022. szept. 23. 18:21
20 fölött kezdtem, hálás voltam hogy nem lettem előbb p.ncifüggő és be tudtam fejezni az iskolát
2022. szept. 23. 19:27
Egyáltalán nem, 20 évesen lett először kapcsolatom, de megérte ennyit várni rá.
2022. szept. 23. 19:34
Mindjárt 20 vagyok de értelmes kapcsolatom még nem volt, csak ilyen pár hetes meg hónapos. Nem is igazán érdekelt igazából, mármint a testiségeken kívül más. Nem vágyok kapcsolatra, vagy hát a kapcsolat nem lenne rossz de ahhoz olyan nő is kéne akivel el tudom képzelni és megfog benne valami. Na azt még nem találtam meg, érzelmileg elérhetetlen vagyok. Tömérdek szexben volt már részem de utána mindíg leléptem és nem is érdekelt már az adott csaj. Amúgy az ilyesmiről nem is szoktam senkinek beszélni, jobb ha nem tudnak róla. Nem tudom mit lehet traumaként megélni, ne kapcsolatot akarj először hanem találj rá megfelelő partnert. Legalábbis szerintem.
2022. szept. 24. 02:54
Kapcsolódó kérdések: