Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha reményeket fűzök egy reménytelen kapcsolathoz?
Figyelt kérdés
Úgy érzem az illetőt akkor sem tudnám elfelejteni ha már együtt lennék valaki mással aki tényleg szeret és én is szeretem..2022. szept. 21. 02:04
2/5 anonim válasza:
Nem nagy baj, csak értelmetlen dolog
3/5 anonim válasza:
Hidd el, hogy csak most érzed úgy, hogy nélküle nem tudnál élni. Szerintem lépj tovább, szüntess meg vele minden kapcsolatot és egy darabig ne keress párt. Idővel fokozatosan elfelejted őt.
4/5 anonim válasza:
Elkell hogy engedd, mert csak mégjobban fog fájni. Az elején tényleg elviselhetetlen, később már sokkal jobb lesz.
5/5 anonim válasza:
Néha van még remény.
Az én kiszemeltem elutasított, de azzal az indokkal, hogy még nem kész egy kapcsolatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!