Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi lenne a helyes ti, hogy tennétek a helyemben?
Szóóval sziasztok.
A “legjobb” barátnőm és az exem együtt vannak. De a barátnőm nem tudja, hogy én tudom ezt, ma derült ki és ő beteg majd csak a jövő héten jön suliba, egy iskolába járunk mind a hárman. Ma mint kiderült ők együtt vannak. A barátnőm pár hete mondogatta nekem, hogy ő soha sem tenne ilyet, hogy összejön a legjobb barátnője exével (nekem nagyon hiányzik egyébként a srác és a barátnőm vállán sírtam miatta) mert ez mekkora gciség már. Erre tessék. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan álljak a barátnőmhöz… úgy értem, hogy bunkó legyek vele vagy legyek közömbös esetleg kérdezzek rá. Nem tudom mi lenne a helyes. Az fáj a legjobban, hogy a szemembe hazudott és nem is szólt róla. Már múlthéten is sokat lógott a barátnőm az exem nyakán, akkor furcsálltam de nem beszéltem vele erről. Ti mit tennétek?
Én erre a helyzetre azt szoktam mondani, hogy "összefújta a szemetet a szél"
Örüljenek egymásnak, majd szakítanak.
Te magadra koncentrálj, barátkozz, beszélgess minél több emberrel
szerintem már tudja, hogy te tudod. Vagy legalábbis ha az exed tudja, akkor biztos elmondta neki.
Amúgy én megbeszélném vele. Persze szemétség, de az is lehet, hogy a fiú bebeszélte neki, hogy "jajj, ez más, ez nem olyan mint a többi ilyen helzet". Persze akkor is hibás, de kevésbé.
3/3
Amennyit csak lehet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!