Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem visszaszerezni az "exem"?

Figyelt kérdés
Néhány hónappal idösebb mint én és egyszer már úgy volt, hogy összejövünk aztán volt valami nem is tudom pontosan mi talán nem bírtam tovább az osztálytársaim szekálódását és kicsit távolságtartóbb lettem vele.Mostanra már egyáltalân nem tartjuk a kapcsolatot de sokszor látjuk egymást mert egy suliba járunk. Van egy olyan érzésem, hogy még mindig szeret, de nem biztos. Szerintetek van esélyem visszaszerezni mert már nagyon megbántam, hogy elhagytam :(

2022. szept. 16. 19:50
 1/4 Thispain ***** válasza:
75%
Meg se szerezted.
2022. szept. 16. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Visszaszerezni? Exed??? Szeret? Elhagytad? Te miről beszélsz? Közöd nem volt hozzá, nem tudod visszaszerezni azt, ami sosem volt a tiéd. Nem voltatok együtt, nem az exed, nem szeret és nem hagytad el.
2022. szept. 16. 21:08
 3/4 Csicuki ***** válasza:
64%
Ex nem véletlen lett ex. Csak tovább kell lépni. A kövi lehet sokkal jobb lesz hidd el.
2022. szept. 16. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés lány, hogy megszabadult tőled, mert, ha azért koptattad mielőtt bármi lett volna közöttetek, mert pár idióta, dedós haverod cikinek tartotta, elég éretlen vagy még egy kapcsolathoz. Szerintem lépj tovább. Reméljük talál a lány valaki mást.
2022. szept. 17. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!