Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bolondíthatnám magamba újra az exem?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmesek voltunk, de inkább ő, azért szakítottunk mert beleuntunk a kapcsolatba. Jóban vagyunk egyébként. Tudom eléggé toxic ez a terv de most nagyon szükségem van rá.:))
Köszönöm a normális válaszokat.:))
2022. szept. 8. 16:10
11/18 A kérdező kommentje:
Meguntuk egymást, csúnyábban mondva. Nem volt olyan lángolás meg perzselés mint azelőtt.
2022. szept. 8. 21:18
12/18 A kérdező kommentje:
De lehet kicsit elhamarkodottan döntöttünk.
2022. szept. 8. 21:19
13/18 anonim válasza:
Az nem opció hogy elmondod neki hogy hiányzik? Biztos elmondta mit szeretett benned...
14/18 anonim válasza:
Kilences, hess innen, hess innen már... 🤣 #8
15/18 A kérdező kommentje:
13.
Az túl uncsi ha elmondom, izgalom kell nekem.:)
2022. szept. 8. 21:47
16/18 anonim válasza:
Te nem is egy embert kergetsz, hanem egy érzést. Annak az érzésnek a hiánya hajt, amit újra akarsz érezni. Az az ember már adott olyan érzést neked. Újra azt akarod. Ha megint kiszipolyozod belőle akkor újra elhagyod. Mit fogsz másként csinálni, hogy az az érzés újra termelődjön benne, és ne akadjon ki többet soha?
Azt hiszem az ember személye a te esetedben mindegy. #8
17/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék belőle semmit kiszipolyozni. Csak nagyon hiányzik és újra érezni akarom. Nem az érzést, vagyis azt is de elsősorban a fiút. Hogy mellettem van.
2022. szept. 9. 06:24
18/18 anonim válasza:
Ha újra előfordul, hogy beleuntok a kapcsolatba mit teszel? #8
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!