Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bolondíthatnám magamba újra az exem?
Nagyon szerelmesek voltunk, de inkább ő, azért szakítottunk mert beleuntunk a kapcsolatba. Jóban vagyunk egyébként. Tudom eléggé toxic ez a terv de most nagyon szükségem van rá.:))
Köszönöm a normális válaszokat.:))
Van egy klassz könyv, visszaszerzem az exem. Ingyen is le lehet tölteni. Szerintem jó tippek vannak benne.
;)
Utolsó
Semmi szín alatt nem használnám ki, csak szimplán hiányzik.:)
Akkor azt írd. :) Így már nem is toxic a kiírt kérdésed. Csak azt szeretnéd visszakapni akid már volt. És remélem most jobban is akarod csinálni mint korábban. Ha nem akarod még egyszer kiírni ide ezt a kétdést a jövőben.
Amúgy mindenkinek van egy exe, és exek is olvassák ezt az oldalt. Egy keresztnevet vagy egy életkort igazán elengedhetnél a kiírt kérdés alatt az egyik válaszodban. ;)
Kuva rossz egyébként mert pont akkor szakítottunk amikor én kezdtem beleszeretni.:((
16
Most azért kicsit megnyugodtam, hogy nem az én exem töri a fejét a visszaszerzésen. Én azt már lezártam, a kulcsot is elhajítottam, keresgélek is más szívek kulcsai után... stb.
Neked meg sajnálom. :/ Elég fájdalmas dolog tud lenni a szerelmi bánat. Általában engem fél évre teljesen kiüt az életből. Neked mennyire “friss” az “élményed”?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!