Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz van! Segítség?
11. Attól mert te nem hallottál róla, létezik.
A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét betölti, tankötelessé válik.
Tehát, aki szept. elején születik, az pár nap miatt elveszít egy évet az iskolakezdést illetően.
Azon túl, hogy valóban nem egyforma ütemben érnek a gyerekek, te kis tudatlan szerencsétlen.
Aki nálunk egy évvel később kezdett, ma az orvosin tanul. De ja, biztos fogyatékos.
Kérdező, nincs ebben semmi ciki, sőt. Gyakori, hogy barátságok alakulnak szerelemmé. Esetleg beszélj a barátnőddel, lehet, hogy már rég tudja, hogy tetszel a testvérének.
ha nélatok van gáz akkor küldhetnél nekem (akár pústán vagy Dropboxon)
mert nálunk már két hete szerelik és így egy tojásrántottát nem tudok megsütni :((
#11. November közepén születtem és mivel nem töltöttem be a hatodik életévemet iskolakezdés előtt (hiába, hogy csak kettő és fél hónapról volt szó), egy évet még óvodában kellett maradnom.
Megjegyezném, hogy szüleim óvodában megtanítottak már szépen olvasni, fejjel lefelé, illetve tükörolvasás is hibátlanul ment. Iskolában pedig semmi tanulással (csak órákon figyeltem), egészen a gimnázium végéig nagyon jó eredményeim voltak. Most pedig ELTE-n tanulok biológia alapszakon és mikrobiológia mesterre tervezek menni. Úgyhogy abba lehet hagyni ezt az alaptalan és mérhetetlenül ostobán hangzó "feltevésed" terjesztését. Senki sem kíváncsi rá.
Évvesztes pedig szinte bárkiből lehet. Párom egyik gimnáziumi osztálytársának egy évet ki kellett hagynia és meg kellett ismételnie, mivel szörnyű egészségügyi állapotba került. Szerencsétlen lány végig kórházban volt.
Családi problémák is felmerülhetnek, akár költözés is belejátszhat ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!