Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz van! Segítség?
Figyelt kérdés
Valamit nagyon elrontottam... Fránya, hülye szívem... Szóval... A történet annyi, hogy van egy szembeszomszédunk, akiknek van két gyereke. Egy lány és egy fiú... Nekem van egy iker-bátyám. Nagyon kicsi korunk óta ismerjük egymást és már oviban is együtt játszottunk. A bátyám a fiúval van nagyon jóban, aki amúgy egy évvel idősebb, de évvesztes, így egy osztályba is járunk mind a négyen... Én nekem pedig a lány a legjobb barátnőm... És történetesen belezúgtam a srácba, aki a bátyám legjobb haverja és az én legjobb barátnőm bátyja is... Komolyan! Mint egy elcs*szett tini-dráma... Úgyhogy kétségbe vagyok esve, mert úgy tűnik, hogy a srácnak is felkeltettem az érdeklődését, de nem tudom... Bele merjek vágni? Eleinte tartsuk titokban, ha összejönne? Mert nagyon sok galibát tud okozni ez... De az a baj, hogy tényleg nagyon beleestem már egy jóideje... Bármit megadnék, hogy boldog legyen és hogy ugyanannyira szeressen, mint én őt... Kész tragédia az egész... Annyira szerencsétlennek érzem magamat! Segítsetek kérlek! :(
Gáz van, most kötöttünk újabb szerződést a Gazprommal.
2022. szept. 4. 17:35
3/18 anonim válasza:
Szerintem kérj segítséget a bátyádtól, vagy a lánytól.
2022. szept. 4. 17:50
4/18 anonim válasza:
Honnan tudod biztosra, hogy meleg a srác?
2022. szept. 4. 17:51
5/18 anonim válasza:
Honnan tudod hogy srác?
2022. szept. 4. 17:53
6/18 anonim válasza:
#4 A kérdező lány...
2022. szept. 4. 17:53
7/18 anonim válasza:
Ma még igen, de később még akármi lehet
#PC
2022. szept. 4. 17:56
8/18 anonim válasza:
Mit kell ezen drámázni? Ha bejöttök egymásnak, vállaljátok és legyetek együtt. Kit érdekel, hogy kinek mit mond a testvére...
2022. szept. 4. 18:11
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a gáz még rendben van a rezsicsökkentés ellenére is és pénzt sem kérek :D
A srác nem meleg, mert elég nőfaló ember, én pedig lány vagyok a félreértés végett!
A válaszolóknak pedig köszönöm, viszont a legjobb barátnőm tényleg a legjobb barátnőm és félek, hogy rosszul reagálna rá, az ikrebátyám dig kicsit hirtelen ember és szereti játszani a védelmező lovag szerepét és tartanék tőle, hogy képes lenne még verekedni is a legjobb haverjával... Én pedig nagyon bizonytalan vagyok, mert bár tényleg közeledik felém, nem merem meglépni azt, hiszen nem akarok két barátságot is próbára tenni. Bízok a bff-emben, és a bátyámban is, de mégis... Azért köszönöm a válaszokat! (Még a trolloknak is:)
2022. szept. 4. 18:49
10/18 anonim válasza:
Az ilyen nem védelmező lovag, hanem egy hatalmaskodópszichopata, aki uralkodni akar a testvére felett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!