Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A segítségért esedezem. Suliban tetszik egy lány, viszont már nincs suli. Hogyan kezdeményezzek vele, ha ugye már nem tudunk találkozni iskolában?
Te is pontosan tudod a választ, csak töketlen vagy meglépni.
Majd más nem lesz az.
Helló, mizu? Hogy telik a nyár? Láttad a meccset? Mentek nyaralni valahova? Képzeld, ellett a macskám, nem kell kismacska? Lesz egy koncert, nem jössz el te is? Stb stb stb
Ha ennyire lúzer vagy, hogy ez nem megy még, akkor engedd el ezt a csajozás dolgot, majd pár év múlva vedd elő, addig pedig karakterépítés.
Kire gondolsz? Az előző kettőre, akik konkrét tippeket adtak?
A féreg az agyadban van, valószínűleg blokkolja a gondolkodási képességed, aminek az egyik tünete, hogy hülyeségeket beszélsz, a másik hogy egy alapszintű beszélgetést sem tudsz elkezdeni/fenntartani egy lánnyal. Én a helyedben férgezés helyett meditálnék egyet, öcsi.
Szerintem manapság egy lány már azt is értékeli, ha valaki közeledik felé. Hiszen ez mostanság elég ritka pillanat, úgyhogy szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy mindennap ráírsz: Hogy vagy?/ Mit csináltál ma?
Később pedig már elhívhatod moziba vagy akárhova. Ezután pedig már gyerekjáték. A lényeg, hogy kezdeményezz, hiszen Te vagy a fiú. Ha te nem teszed meg, ki fogja?
Nahát, reportáltál, és téged töröltek ki?
A lányt ne igy közelítsd. Fel kéne nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!