Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan igyekezzek kezdeményezni azzal a lánnyal, aki tetszik nekem, jelen helyzetben?
Hülyék vagy...
Minek foglalkozó ezekkel a gondolatokkal, hogy neki biztos több esélye van, őt jobban kedveli stb... Folyamatosan alárendeled magad annak a másik fiúnak és egyáltalán nem hiszel magadban, az önbizalmat 0, és ez már csak abból is látszik, hogy mindenre van valami kifogások, hogy mikor miért nem beszélsz vele többet és kezdesz el közeledni hozzá... Elmondom neked, hogyha vége lesz ennek a vírusos időszaknak, akkor sem fogsz odamenni hozzá és nyitni felé.
Képzeld csak el! Holnap vége lenne a vírusnak és akkor mit tennél? Elhivnad randizni? Sétálni? Beszélgetni?? NEM!!!
Kifogásokkal bombáznád a dolgokat, mert annyira nem hiszel magadban, hogy az elképesztő... Te is tudod, hogy bejosz a lánynak és ezt alkalmanként tapasztalom is, csak egyszerűen képtelen vagy ezt elfogadni és elhinni, hogy te tényleg tetszel neki! Az a bizonyos barát már rég összejött volna a lánnyal, ha a lány is érezné ugyan azt amit a fiú, de nem érzi! Egy nagyon jó barátként tekint rá és kész...
Nem kell, hogy a random semmiből szerelmet van neki, csak beszélj vele, videochateljetek és szereztek sok-sok közös élményt és röhögjetek sokat. Ennyi... Mindössze ennyi és kész.
A mostani helyzetre tekintve mindenki így ismerkedik és tartja a kapcsolatot, ez most a jelen helyzetben teljesen normális, sőt elvárt.
Szeretném, ha tudnád, ez nem egy rossz indulatu komment, ha az lenne, akkor nem szántam volna ennyi időt rád. Szeretném, ha értékes, hogy hinned kell magadban, mert te is tudod, hogy nagyon sok esélyed van a lánynak, mindössze annyit kell tenned, hogy kezdemenyezz és beszélgess vele, mert ő is szeretné.
Ha tök sokat videochateltek és jól érzi ő és te is magad közben, hidd el alig várja majd, hogy talalkozz vele és beszelgessetek a fizikai valóságban.
Én még azt is megkockáztatnám a helyedben, hogy a 2-3 hónapos szünet után (mivel úgy is majdnem napi szinten fogtok beszélni) az első találkozáskor megkérdezném, hogy "megolelhetlek? Már annyira hiányoztál."
Hidd el nem lesz neki hirtelen, mivel már a 2 hónap alatt rengeteget beszéltetek és kellően hozzád szökik és megbízik benned és egyenesen jól is fog neki esni.
HIDJ MAGADBAN! Ha kell figurazd ki magad, hogy "de hülye vagyok, hogy nem hívom fel, pedig tetszem neki csak b3szari vagyok..."
És csak nevess magadon és kész. Nem kell mindig komolyan vegyük magunk. Rövid idő alatt ez hatással lesz az önbizalmadra és tényleg elhiszed, hogy tetszel neki és ez nem egy álom!
Írj ha gondolod, de kifogásokat mellozd. Szívesen segítek.
A második válaszoló vagyok.
Még annyit, hogy nézd csak meg ezt a lányt is.. Ő nem nyit a fiú felé, ad egyszerű jeleket a fiúnak, hogy kezdeményezhessen a srác, de a lány ennyit tesz és várja a fiú lépését. Ha a fiú lép talán lesz belőle valami, ha nem, akkor .... Akkor te is tudod.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!