Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszik nektek egy fiú, akkor oda mertek menni hozzá beszélgetni?
És még egy kérdés:
Azok a lányok, akik félnek, és nem mernek odamenni azokhoz a fiúkhoz, akik tetszenek nekik, azok miért bántják és csúfolják az ugyanilyen fiúkat?
4-es vagyok!
Nem szoktam csúfolni fiúkat egyáltalán!
Rendben, akkor te normális lány vagy,de sokan kiröhögik a kicsit bátortalanabb fiúkat, mintha nem lenne természetes, hogy a kezdet mindig nehéz.
Nálam két eset van.
1: ha a fiút nem ismerem, de bejön
Ebben az esetben nem merek odamenni hozzá. Eléggé visszahúzodó és csendes vagyok. Ilyenkor max az jön szóba, hogy próbálom keresni a tekintetét és mosolyogni. Valamint bejelölöm facebookon, de ez általában pár hónap álmodozás után történik meg.
2: ha a srác az osztálytársam és az egyik legjobb barátom
Sajnos ez az az eset ami jelenleg is fennt áll. Beleszerettem a legjobb fiú barátomba. Természetesen így oda merek menni hozzá és tök jókat is szoktunk beszélgetni, de közben attól rettegek, hogy rájön mit érzek és elveszítem.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!