Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nekem tetszik. Mind a ketten karatézunk. Tudnátok tanácsot adni milyen indokkal kezdjek el vele beszélgetni?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem tetszik. Mind a ketten karatézunk. Tudnátok tanácsot adni milyen indokkal kezdjek el vele beszélgetni?2021. júl. 23. 18:25
1/6 anonim válasza:
Óhhh... mikor az edzett testek összefonódnak... :-D
2/6 anonim válasza:
együtt jártok edzésre? kérd meg, hogy pl. figyelje a katádat, adjon rá visszajelzést, ilyesmik
3/6 anonim válasza:
Pl.:"Szia, látom Te is karatézol. Mióta? Miért kezdtél hozzá, Nagyon érdekel? Voltál már versenyen? Hol? Volt helyezésed? Tényleg volt? Igen. Gratulálok. Nem voltál? Sajnálom. Még én sem voltam, de rajzolódik valami. Én már voltam...".
Elég ennyi beindításhoz?
Kibővítem: "Messziről jársz ide a tréningre?, Barátnőidet nem érdekli? Stb.".
4/6 anonim válasza:
Ha szimpatikus vagy neki, kis túlzással mindegy lesz, hogy mivel szólítod meg. A téma lehet bármi, kezdve az időjárástól, egészen a sportig. Ha már beszélgettetek valamennyit, hazakísérheted edzés után, vagy a napi fáradalmakra hivatkozva meghívhatod egy üdítőre.:)
5/6 anonim válasza:
Vágd "véletlen" fejbe aztan kerdezd meg hogy jol van e..edzes vegen oda mesz megkerdezed megegyszer aztan mar indul is a beszelgetes...tiszta romkom:D
6/6 anonim válasza:
Megmondod neki milyen jól karatézik mióta stb , ha bejössz neki onnantól a dolog megy magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!