Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy introvertált osztálytársam, aki tetszik, de nem szeret senkivel se annyira beszélni. Hogy tudnék vele beszélgetni úgy, hogy ne zavarjam?
Szia!
Nekem is van egy ilyen osztálytársam, aki kissé introvertált, és nekem sikerült nagyon jóba lennem vele.
Add meg neki a terét, és légy türelemmel felé. És vedd észre, ha zavarod. Pl ő sokat olvas, így én mindig csak mielőtt elkezdett olvasni megkérdeztem most épp mit olvasol, miről szól stb. Viszont, amikor már láttam rajta, hogy olvasna inkább akkor hagytam és nem fecsegtem fölöslegesen.
Esetleg vannak valami kis hobbijai az osztálytársadnak?
17/L
Ooo, akkor tipik kpopper :D
Mármint, nem szeretnék általánosítani meg semmi.
Viszont, akkor pedig "beszéltesd"(?) arról, hogy mi a kedvenc száma, miért ők a kedvencei, és miért kötődik pont ő hozzájuk. Hallgat e még másokat, jelenleg épp milyen kdramat néz, az miről szól. És van egy-két kifejezésük is, amit pl én nem értettem elsőre miért is pont ezt használják rá stb. ezeket is megkérdezheted. (Én pl nem vagyok kpop fan, de 1-2 barátnőm igen, és néha szívesen meghallgatom őket erről, néha még elég érdekes is.)
Szóvaal, hajrá. :D
(Amúgy 9.-esek vagytok?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!