Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg?
Szóval adott egy lány, aki általánosban évfolyamtársam volt. Nagyon régen nem beszéltünk már (7-8 éve), én peóbáltam Messengeren kezdeményezni, de sose írt vissza. Szerintem nem emlékszik rám. A Facebookja szerint valentin napkor egy sráccal összejött. Számomra ez nem túl fontos információ, pusztán csak szeretném újra megismerni a lányt. Hasonló családi háttérben nevelkedtünk, mindketten kissé különcök vagyunk. Ő nagyon csendes, visszahúzódó típus, ami be kell vallanom, nagyon tetszik.
Tegnap a boltban találkoztam vele, mikor megláttam egyszerűen elakadt a szavam. Gyönyörű volt.
Azt tudom, ha Messengeren írnék, nem írna vissza. Van egy barátnője, akivel szinte mindig együtt lógnak. Ha erre a lánynak írnék, nem tudom hogy jönne le neki(k).
Gondoltam arra, hogy ha legközelebb találkozok vele megszólítom, de nem tudom mivel kéne.
Van beszélőkém, szóval tudnám tartani, de ha azzal mennék oda hogy "Szia, emlékszel rám?" akkor csúnyán beégnék, mert biztos vagyok abban hogy nem emlékszik.
Valami tipp?
Majd beszélsz te, azt írtad, tudsz :)
Elmondod, mire emlékszel vele kapcsolatban pl.
Nem lehet hogy azért nem ír vissza mert barátja van?
Azt írtad csak beszélgetni szeretnél vele de az írásodból az is lejött, hogy nagyon bejön, tetszik neked. Én is ilyen vagyok mint az általad említett lány és én pl nagyon ragaszkodok a barátomhoz. Van egy srác aki a barátom, de tudom hogy tetszem neki mivel számtalanszor utalt már rá és igazából el is mondta párszor. Amióta ezt tudom máshogy tekintek picit rá. Mivel tudja hogy barátom van mégis ilyeneket mondd nekem. Szerintem az érzéseid mindenképpen próbáld meg visszafogni, mert én attól félek hogy a beszélgetések után mégjobban beleszeretsz és az neked nem lesz könnyű.
#4 Kétlem. Mikor kezdtem a középsulit (3 éve), akkor is ráírtam, hogy melyik iskolába ment.
Tavaly csak úgy ráírtam, egy random kérdéssel.
Sose kaptam választ. Vagyis de. 6 évvel ezelőtt, mikor a barátnőjével együtt hülyéskedtek, és mivel én pont akkor írtam rá, jó célpont lettem.
És igen, bejön. Nagyon is. Viszont én nagyon válogatós vagyok, ami a személyiséget illeti. És bár csendesnek és visszahúzódónak tűnik, közben lehet hogy kettesben egy igazi őrült lenne. Sikerült már találkoznom már ilyen lánnyal, és mondanom se kell miért nem vagyunk együtt, annak ellenére hogy kedveljük egymást. Ahogy a mondás tartja, két dudás nem fér meg egy csárdában. :P
Amúgy én éppen egy kapcsolatot heverek ki, szóval nem akarok belemenni egy másikba. Nem csak rosszul adná ki magát, de az érzéseim se lennének tiszták. Mint mondtam, érdekel hogy ő milyen ember lett. Régen (7-8éve) heti egyszer hazakísértem, ugyanis egy irányba laktunk. Az alatt sokat beszélgettünk, és (úgy gondolom) barátok lettünk. Aztán elköltözött, meg jött a nyár is.
Rengeteget változtam, ahogy ő is. Bár őt még egy kis gondolkodás után meg lehet ismerni, engem kevésbé. Csak az anyajegy a nyakamon ami árulkodó. Szóval személyesen nem csoda hogy nem ismer fel, de fura hogy a nevem se rémlik neki. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!