Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segitsen.. Nem értem most mivan?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja beszeltem egy sráccal aki nagyon bejōn és elv neki is tetszettem de ahogy telt az idō egyre távolabb kerültünk egymástól aztan megkerdeztem mivan azt valaszolta hogy a barátaival szeretne lenni tōbbet de már egy honapja lassan nem beszélünk de a suliba Meg mindig oda néz egy pillanatra és ōssze nézünk és ahh nemtudom ōssze zavar szerintetek most mivan??2022. jan. 30. 19:37
1/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ha megmondod, talán kicsit könnyebben tudok segíteni.
2/12 anonim válasza:
Az egy pillanatra odanézés azért nem egy hatalmas összezavarás. Akkor lenne az, ha esetleg élőben keresne néha, de más nem történne.
Szóval szimplán lezárta az egészet ezt veled, aminek elég sok oka lehet, felesleges is találgatni. Ő azt mondta a haverjai miatt, fogadd el ezt. Lépj tovább és ne nézegesd.
3/12 A kérdező kommentje:
Az ōssze zavar részét nem arra értettem nem csak az az egyetlen dolog... Például van a legjobb haverja aki viszont állandóan bámul es amikor oda nezek van hogy veletlen akkor allandoan mond valamit neki mrg stb..
2022. jan. 30. 20:03
4/12 A kérdező kommentje:
En 17 vagyok ō Meg 18 egyébként elég rendes a srác
2022. jan. 30. 20:04
5/12 anonim válasza:
Ennyi idősen már szerintem túl léptetek azon a szinten, hogy ha rád néz, egyből keresel már esküvői ruhát. Viccet félretéve, szerintem ő már lezárta a dolgot. Ha nem tette, és csak szórakozni akár, Kkor nem hiszem, hogy olyan rendes srác.
6/12 A kérdező kommentje:
Ki Beszél itt esküvōi ruháról🤦♀️egyszeruen csak mivel már tényleg nem vagom mivan ezert kivancsi voltam idegen emberek véleményére.. De abban biztos vagyok hogy nem akar szorakozni rengeteg ismerose baratja allitotta hogy eleg rendes a srác tudom ez nem bizonyitja hogy tenyleg az de azert na eszre lehet venni ha valaki csak szorakozni akar :)
2022. jan. 30. 20:13
7/12 anonim válasza:
Költői túlzás. Nem kell szó szerint érteni.
8/12 A kérdező kommentje:
Raadasul tudja mennyi mindenen mentem keresztül és tisztaban volt vele hogy szeretem es biztosra vettem volna hogy ō is engem.. En igazabol arra lennek kivancsi hogy miert egy szó nélkül csak ugy téli szünet után miután vissza mentunk a suliba mintha nem is ō lett volna
2022. jan. 30. 20:18
9/12 anonim válasza:
Nem érződik úgy hogy szórakozott volna, de nem is akarta folytatni, aminél megint oda lyukadunk ki, hogy tök mindegy miért. Nem tudsz rajta változtatni és nem is lesz változás.
"aztan megkerdeztem mivan azt valaszolta hogy a barátaival szeretne lenni tōbbet"
Ez ilyen "fél" lezárás, legalább kaptál valami indokot, még ha nagy eséllyel kamu is.
10/12 anonim válasza:
Szerintem is csak annyi történt, hogy részéről ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!