Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki segitsen.. Nem értem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segitsen.. Nem értem most mivan?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja beszeltem egy sráccal aki nagyon bejōn és elv neki is tetszettem de ahogy telt az idō egyre távolabb kerültünk egymástól aztan megkerdeztem mivan azt valaszolta hogy a barátaival szeretne lenni tōbbet de már egy honapja lassan nem beszélünk de a suliba Meg mindig oda néz egy pillanatra és ōssze nézünk és ahh nemtudom ōssze zavar szerintetek most mivan??

2022. jan. 30. 19:37
1 2
 11/12 anonim válasza:
63%
Nekem is hasonló a helyzetem. Tetszik egy fiú a suliból, elmondtam neki, ő írt, azóta levelezünk, ő sose mondta, hogy szeret, de vannak erre utaló jelek...
2022. jan. 31. 19:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekemis olyan jól elkezdōdōtt.. Biztos voltam benne hogy érez valamit es Meg a baratai is mondtàk hogy kezdeményezne csak fél.. De most a semmibōl teljesen más lett..
2022. febr. 1. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!