Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van ez valaki segítene?

Miért van ez valaki segítene?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bejelentkezve a fiókomba a Google fotokban de viszont ha a galériából pár videót vagy képet áthelyezek a kukába,majd vissza szeretném állítani sajnos eltűnnek de miért van ez!? Most is egy fontos videom tűnt el hiába inditom újra a telefont akkor sincs meg

2021. szept. 18. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Lássuk jól értem-e.

Nem vagy bejelentkezve a telefonon a Gmail-ben? Ha igen, akkor a fotókban is, mert oda nem kell külön.

A telefonodon törölsz valamit a galériából és az eltűnik a fotókból is? -> Szinkronizálási beállítások.

Lehet, hogy nem kerül a kukába, hanem egyből végleges törlés van?

2021. szept. 18. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:
De bevagyok a Gmailbe csak ugye nem kell a fotókba is oda külön belehet de oda én nem jelentkezem be. Én a kukában vissza tudom azokat az elemeket nézni amiket én oda helyezek viszont mikor vissza akarom állítani a fotók részre sajnos eltűnik nem mindig de többször fordult már elő velem ilyen mint pl ma is
2021. szept. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!