Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős fiú vagyok, hogy szerezhetnén barátnőt?
Elkezdesz más emberekkel beszélgetni, akár fiúkkal is, ha az jobban megy. Utána olyan társalgásokba is beülsz, ahol vannak fiúk lányok. (Ez a szocializáció miatt fontos) Ha valaki a társaságból tetszik, megpróbálhatsz vele személyesen (többiektől függetlenül) beszélgetni. Ha értelmes lány, fogja látni, hogy mik a szándékaid, fel fog neki tűnni, hogy egyre többször keresed a társaságát.
Mielőtt megkérdezed, igen, tapasztalatból írom. Én ma kezdtem, bár nem sok sikerrel. Persze még fogok próbálkozni.
Az első lépés mindig a legnehezebb, utána már adja magát, hogy igen vagy nem. A kezdeményezés a fontos! Ha nem próbálod meg, nem lehet tudni, hogy sikerült-e volna.
Bocs hogy ilyen sokat írtam egy egyszerű kérdésre, de legalább leírtam a véleményem.
Ha valaki máshogy gondolja, vagy valaki szerint hülyeséget írtam, javítson.
kékszemű az nagyon fontos volt
senkit nem fog érdekelni a kék szemed ha szégyenlős vagy
Inkább szerezz önbizalmat, csinálj olyan dolgokat amit eddig nem mertél megcsinálni, hordj drága ruhákat vagy cipőt, ez nekem sokat segített. Előbb utóbb el fog menni a szégyenlősség és lehet próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!