Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, hogy mondjam el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy mondjam el neki, hogy szeretem, vagy lehet hogy ha elmondom mindent elrontok?

Figyelt kérdés
van egy lány akit már kb 1 éve ismerek, de ritkán találkozunk, tekintve, hogy az ország két különböző pontján élünk. az elejétől fogva mondhatni jóba vagyunk, s minden egyes találkozásunk után közelebb kerültünk egymáshoz, s ez részemről már több, mint barátság. szoktunk beszélgetni akkor is mikor nem találkozunk, meg több közös dolgot csináltunk már, s kicsit úgy érzem, hogy a szimpátia lehet kölcsönös. szerintetek hogyan mondjam el neki, hogy érzek iránta, írjam le neki, vagy inkább várjam meg míg személyesen találkozunk, viszont félek attól, hogy ha nem kölcsönös, mindent elronthatok.

2022. aug. 22. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha el akarod mondani, akkor személyesen tedd. De csak akkor ha biztos vagy benne, hogy kölcsönös. Bár nem tudom, hogy hogyan működne egy távkapcsolat közetetek, de ez csak rajtatok múlik.
2022. aug. 22. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt érdemes személyesen intézni.

Ugyan nem lehet az életben mindig biztosra menni, de megpróbálkozhatsz azzal, hogy nem egyből egy nagy vallomással indítasz, hanem apró flörtölést kezdeményezel, és megnézed, hogyan reagál.

Amikor még fiatal voltam, akkor volt egy barátom, aki szerelmes lett belém. Bevallotta, én nem viszonoztam, de végül mégis barátok maradtunk. Ha olyan a kapcsolat, akkor nem kockáztatod egy vallomással sem, hiszen legrosszabb esetben kapsz egy biztos nemet, ami sokszor jobb, mint a bizonytalanság. (Az más kérdés, hogy utólag visszatekintve, lehet kevesebb fájdalommal járt volna a részére, ha megszakítjuk a kapcsolatot.)

2022. aug. 22. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha találkoztok, és jól érzitek magatokat együtt, akkor fogd meg a kezét. Ha ezt hagyja, akkor kicsit később puszild meg a száját. Ha ezt is hagyja, akkor legen ebből csók. Ha ez mind sikerült, akkor járjatok, ha két hete jártok, akkor mondd meg, hogy szereted.
2022. aug. 24. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!