Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha elmondom a tanárnőmnek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondom a tanárnőmnek, hogy szeretem azért ki rúghatnak?

Figyelt kérdés

2020. okt. 11. 20:59
A kérdező szavazást indított:
#tanár
#diák
#szerelem
26 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
94%
Inkább mond el neki, hogy rossz helyre írtad a tageket
2020. okt. 11. 21:00
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
nem. csak akkor, ha meg is fekteted
2020. okt. 11. 21:03
 3/21 A kérdező kommentje:

1/2 tudom, utólag én is rá jöttem 😅

2/2 köszi a választ!

2020. okt. 11. 21:11
 4/21 anonim válasza:
18%
Én szurkolok, mondd el
2020. okt. 11. 21:25
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Utána elég ciki lesz
2020. okt. 11. 21:35
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Keress inkább egy korodbeli lányt
2020. okt. 11. 21:36
 7/21 anonim ***** válasza:
91%

Mi? Jesszus, nehogy elmondd! És nem csak azért, mert téged kirúgnak! (Ami amúgy szerintem nem valószínű.) Ő a TANÁROD. Tanít téged. Mégis mit gondolsz, mit reagál arra, hogy szerelmet vallasz neki? A nyakadba ugrik, és boldogan éltek, míg meg nem halltok? Ugyan már! Amúgy is, nincs olyan épeszű tanár, aki összejönne a diákjával! Csak annyit érnél el vele, hogy nem tudna feszengés nélkül felszólítani órán. Ezzel csak kínos helyzetbe hozod őt is, meg magadat is. Az meg ugyebár senkinek sem hiányzik

Oké, lehet, hogy kicsit nyersen fogalmaztam, de ez az igazság. Vannak beteljesülhetetlen szerelmek. Ez épp ilyen. Olyan nincs, hogy tanár-diák szerelem. Normális értékrendű emberek közt legalábbis semmiképp. Szóval erről mondj le, a saját érdekedben.

2020. okt. 11. 21:42
 8/21 A kérdező kommentje:

Már nem a tanárom kedves 7es

Tudod az őszinteségben nincs semmi rossz,el mondom neki :) holnap írok, hogy mit reagált! Köszi mindenkinek a válaszokat, ment a zöld kéz :)

2020. okt. 11. 21:48
 9/21 anonim ***** válasza:
88%

Továbbra is rossz ötletnek tartom, de látom, hogy nem tudlak majd lebeszélni.

Mindenesetre ne éld bele magad túlságosan. Mégha szimpatikus is lennél neki, akkor se jönne össze veled, hisz azzal kivívná az egész tanári kar ellenszenvét... De mindegy, a te dolgod. Azért sok sikert!

(#7 voltam)

2020. okt. 11. 21:57
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha elmondod neki, ide írd majd le mi történt
2020. okt. 11. 22:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!