Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tönkre tehet egy barátságot,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre tehet egy barátságot, hogy ha elmondom, hogy szeretem, de ő nem viszonozza?

Figyelt kérdés
2017. szept. 7. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Van rá egy tapasztalatom
2017. szept. 7. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Tedd fel neki a kerdest. Tudnal valaha belrm szeretni? Neked mi a vrlemenyed rolam. A valaszabol megkapod a kerdesedre a valaszt
2017. szept. 7. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:

vége a barátságnak...jártam már én is így

de tök mindegy, ha nem mondod el akkor hosszú távon fogsz csalódni, ha elmondod akkor lepanttint, kihevered és tovább lépsz

2017. szept. 7. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz... Tapasztalatból mondom, hogy ez a végét jelenti a barátságnak. (biztos van kivétel, de nem sok)

21/F

2017. szept. 7. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp a végét jelenti a barátságnak sajnos :( akkor még azt mondja h jóba lehettek de utána úgy elkezd kerülni mintha lenne valami betegséged és soha többet hozzád sem szól és ha megkérdezed miért utál ennyire kifogásokat fog keresni és azt mondja nem is utál de attól semmi nem lesz ugyanaz mint régen :(

16/L

2017. szept. 9. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, a barátságot mindenképpen tönkreteszi, vagy több lesz belőle vagy semmi. Viszont el kell keserítselek: már most meg vannak számolva a barátilag eltöltött napjaitok, ha neked tetszik és neki te nem... egy idő után ez úgyis kiderül, minél később annál rosszabb.
2017. szept. 9. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
sajnos igen
2017. szept. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!