Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Olyan tanácstalan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Olyan tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Februárban megismerkedtem egy sráccal. Az elején megdumáltuk, hogy egyelőre nem akarunk komolyat. Márciusban találkozgattunk, áprilisban pedig engedtem a csábításnak és lefeküdtem vele.

Utána még találkoztunk 1x de aztán eltűnt. Néha-néha kérdezte, hogy hogy vagyok meg ilyenek, de azelőtt minden egyes nap beszéltünk.

Aztán júniusban elkezdett írogatni nekem, hogy nagyon sajnálja, hogy elhanyagolt mert nem érdemeltem meg. Meg olyan jó voltam hozzá, hiányzom neki stb. Az okát is elmondta, hogy miért nem nézett felém. Azt mondta, hogy amikor szexeltünk neki lelankadt (nyilván ezt én tudtam csak azt nem, hogy ezért nem írt, szex után még a vállamon sírt, hogy mennyire sajnálja) és, hogy ezt nagyon kellemetlennek, kiábrándítónak találta ezért nem mert a szemembe nézni. Dee iszonyatosan rosszul éreztem magam, hogy így leszart és nem keresett kb 2 hónapig.

Júliusban találkoztunk egyszer. Egyfolytában a fiúkról kérdezett (van-e most valakim, szexeltem-e valakivel rajta kívül stb.). Tali után kb 1 hétre rá a semmiből írta, hogy hiányzom neki. Valamilyen oknál fogva később letiltottam instán. Aztán valamelyik nap rám írt messengeren megkérdezte hogy vagyok meg ilyenek és olyanokat hablatyolt, hogy reméli lesz még lehetősége velem lenni és újra megkérdezte, hogy fiúkkal miújság (mert pont mentem egy fiú barátommal találkozni és mondtam neki mert kérdezte).

Nos… én adnék neki még egy esélyt de ez a “leszarom” időszak eléggé “kiábrándított” és már nem olyanok az érzéseim mint ezelőtt + annyira rosszul esett, hogy ezt teljesen megbocsátani már nem tudnám.

Teljesen összezavar. De még mindig szeretem.

Ti mit tennétek?

Köszönöm.

2022. aug. 19. 18:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Utolsó

Honnan veszed, hogy nem válogatom meg?:D

Köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 20. 07:15
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Mit akarsz kezdeni egy ilyen féltékeny idiótával? Várni rá amíg megint te leszel a soros az ürítésre? Közben ő vagy 20 csajt is megfektet, de ha te mással le mernél feküdni addig még ő lenne felháborodva.

Tiltsd le és kész. Ha meg nem tudja, nem érti miért tiltottad le az már pláne az ő baja...

2022. aug. 20. 11:08
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Februárban megismerted, ami a legrövidebb hónap -> Márciusban már összefeküdtél vele. Meg se ismerted a jellemét, nem állt fel neki, mert nem ismert téged kellőképpen ( ez is erre utal pld. ). Ha megfelelően kiépül a bizalom - és ehhez nem évek kellenek, ez érzésből jön - , akkor ilyen nincs.

Ez egy menet volt és ennyi, valójában nem is ismered annyira, mint amennyire hiszed. Te csak szeretnéd, hogy ismerd.

Az elmondásod alapján keress mást, mert neki még van sok dolga a fejlődésében.

#10.

2X F

2022. aug. 20. 11:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Èn is hasonlóan jártam egy sráccal, bàr őt mèg èn ennyire sem èrdeklem, mert 3 hónapja nem keresett, ès màr nyilván nem is fog. Ő azèrt nem volt ilyen egyenes, hogy a szemembe mondja, sőt, gyakorlatilag 2x belehazudott a szemembe, hogy ő komolyat keres. Majd amikor kibuktam, hogy ritkán találkozunk, ez nekem kevés, eltűnt, amikor megkerestem, a munkájára hivatkozva lekoptatott, hogy nem akar velem, meg az időmmel sem játszani. Az az igazság, hogy lehet elcsesztem azzal, hogy sokat beszèltem a gyerek tèmàról, (èn kicsit idősebb vagyok nàla) hogy nekem már sosem lesz, de hàt ez gyakorlatilag csak egy szexkapcsolat volt, nem is ismertük egymást, nyilván nem akartam tőle gyereket..:D Csak azt nem èrtem, hogy az üzenet vègère mièrt kellett az az àlsàgos duma, hogy ő sajnálja, hogy nem adhatja meg nekem, amit szeretnék, meg érdemelnèk. Mintha èn tehetnèk az egészről, hogy a 3 hetenkénti találkozó nekem nem volt elèg. A vicc, hogy èn csak többet szerettem volna vele szexelni, meg dumálni, ès el tudtam volna fogadni, hogy nem lehet belőle komoly, bàr valahol ellent mondok magamnak, mert èn belezúgtam, tőle is csak némi èrzelmet szerettem volna làtni az irànyomba, de hàt ilyen nem volt...

Az stimmel, hogy èn voltam az idióta, de egyszerűen mègis, 3 hónapja nem tudom magamat rajta túl tenni, mert valahogy a fejemben nem tudom helyre tenni a dolgokat, hogy valakit ennyire fèlreismertem, ilyen jól megtudja magàt játszani..Mert voltam olyan fiúval, aki nem rejtette véka alà, hogy csak a szexre utazik, de ő màs volt, olyan volt, mintha az elején mèg tervezett volna velem, nèha mèg pont ő csinàlt úgy, mintha a pasim lenne. Aztán erre, hogy nem adhatja meg, amit szeretnèk, azt írtam, hogy meg sem próbáltuk, majd talàn egy másik életben, lehet nem ezt kellett volna, mert azóta semmi.. Bocs, tudom, hogy nem rólam szólt a kérdés, csak fura emberek vannak..

2022. aug. 20. 15:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nagyon nagyon köszönöm, hogy elmesélted ezt. Őszintén eléggé meglepődtem, hogy itt valakiben ennyi empátia van és nem kioktatni szeretne. Másfelől viszont sajnálom, hogy ez történt de legjobban azt, hogy nem tudsz túllépni.:(( Engem viszont azóta is hív találkozni. Valószínű a mi helyzetünk kb ugyan az, csak itt mindig ő akar dumálni/összefutni. Nem éreztem magam kihasználva mert mindig meghallgatott és segített amiben tudott, vigyázott rám stb.

Írj nyugodtan ha mesélni szeretnél, szívesen meghallgatlak.:))

Sok sikert a továbbiakban és jobbulást!❤️

2022. aug. 20. 20:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Köszönöm, ez nagyon kedves tőled. :) ❤

Lehet, hogy èlek a lehetőséggel, ha nem untatlak nagyon..

2022. aug. 20. 21:51
 17/17 A kérdező kommentje:

Dehogy untatsz, sőt örülnék is neki.:))

Írj bátran!

2022. aug. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!