Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Olyan tanácstalan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Olyan tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Februárban megismerkedtem egy sráccal. Az elején megdumáltuk, hogy egyelőre nem akarunk komolyat. Márciusban találkozgattunk, áprilisban pedig engedtem a csábításnak és lefeküdtem vele.

Utána még találkoztunk 1x de aztán eltűnt. Néha-néha kérdezte, hogy hogy vagyok meg ilyenek, de azelőtt minden egyes nap beszéltünk.

Aztán júniusban elkezdett írogatni nekem, hogy nagyon sajnálja, hogy elhanyagolt mert nem érdemeltem meg. Meg olyan jó voltam hozzá, hiányzom neki stb. Az okát is elmondta, hogy miért nem nézett felém. Azt mondta, hogy amikor szexeltünk neki lelankadt (nyilván ezt én tudtam csak azt nem, hogy ezért nem írt, szex után még a vállamon sírt, hogy mennyire sajnálja) és, hogy ezt nagyon kellemetlennek, kiábrándítónak találta ezért nem mert a szemembe nézni. Dee iszonyatosan rosszul éreztem magam, hogy így leszart és nem keresett kb 2 hónapig.

Júliusban találkoztunk egyszer. Egyfolytában a fiúkról kérdezett (van-e most valakim, szexeltem-e valakivel rajta kívül stb.). Tali után kb 1 hétre rá a semmiből írta, hogy hiányzom neki. Valamilyen oknál fogva később letiltottam instán. Aztán valamelyik nap rám írt messengeren megkérdezte hogy vagyok meg ilyenek és olyanokat hablatyolt, hogy reméli lesz még lehetősége velem lenni és újra megkérdezte, hogy fiúkkal miújság (mert pont mentem egy fiú barátommal találkozni és mondtam neki mert kérdezte).

Nos… én adnék neki még egy esélyt de ez a “leszarom” időszak eléggé “kiábrándított” és már nem olyanok az érzéseim mint ezelőtt + annyira rosszul esett, hogy ezt teljesen megbocsátani már nem tudnám.

Teljesen összezavar. De még mindig szeretem.

Ti mit tennétek?

Köszönöm.

2022. aug. 19. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szexre kellesz csak neki.

Ne várj komoly kapcsolatot.

2022. aug. 19. 19:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom lefeküdtetek, aztán talált valaki mást, aki aztán kikosarazta ezért szaladt hozzád vissza sírni. Nem hiszem hogy megérné próbálkozni vele, de te tudod.
2022. aug. 19. 19:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Opció 1: Tedd túl magad rajta végre. Ha nem keresett, hát nem keresett, ha volt oka rá, ha nem. Neked szarul esett, ő bebukta. Emészd meg, zárd le, majd keress mást idővel.

Opció 2: Ha fontosnak érzed a dolgot, akkor azon tedd túl magad, hogy nem keresett. Hidd el, hogy talán volt alapja a kimaradásának és ezt beszéld meg vele. Mondd el neki, hogy számodra is fontos ő, és próbálj meg vele kapcsolatot kialakítani. Közeledj felé nyitottan és ne durcázz.

Opció 3: Szenvedj még pár hónapig, és írd ki még négyszer a kérdést, aztán egyszer valamikor csatak részegen egy buliban feküdj le valami ismeretlen csávóval, csak mert neked rossz lelkileg ez az egész. Az majd biztos segíteni fog - ja, nem.

2022. aug. 19. 19:49
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd a francba, idióta gyerek.
2022. aug. 19. 20:27
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy mégis, szexeltél valakivel rajta kívül?
2022. aug. 19. 20:36
 6/17 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nem szexeltem senkivel, és ismerkedni sem ismerkedtem

De lehet ez a baj😆

2022. aug. 19. 20:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt valóban bajnak érzed, akkor nem akarsz tőle semmit.
2022. aug. 19. 21:03
 8/17 A kérdező kommentje:

Utolsó

Lehet, az a legnagyobb baj, hogy jelenleg a saját érzéseimmel sem vagyok tisztában.

2022. aug. 19. 21:21
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha Budapesten laksz, beszélgethetünk élőben is erről és másról is. Ha bejövünk egymásnak, akkor tovább gondolhatjuk és szexelhetünk is. Egyébként, figyelmes vagyok és jól nézek ki, viszont nem szeretnék semmi komolyba belebonyolódni. Ha érdekellek, írj!
2022. aug. 19. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Kicsit jobban megválogathatnád kivel fekszel össze, egyetemen így mindenki szétkú* majd, de te tudod..

Szerintem tedd a játékszereddé, tanítsd meg neki hogyan elégítsen ki téged mindenféle módokon, mindig többet adjon neked, mint amennyit te adsz, húzz hasznot belőle. Élvezd az életet, carpe diem.

2022. aug. 20. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!