Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A 17 éves lányok többsége...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 17 éves lányok többsége megérti, ha az idősebb pasija nem fekszik le vele, amíg be nem tölti a 18-at?

Figyelt kérdés

Magamról beszélek.

Korábban azt gondoltam, hogy 18 év feletti és 14-18 év közötti ember között a szexuális együttlét teljesen legális, ha beleegyezéssel van. Most azonban megláttam ezt:

"* Veszélyes területet jelent a 14 – 18 közötti korosztállyal történő szexuális cselekmény végzése, amennyiben az idősebb fél 18 év felett van.

Elvileg a beleegyezési korhatár értelmében a 14. életévét betöltött személyi körrel konszenzuális szexuális kapcsolatot lehet létesíteni, így alapesetben az ilyen kapcsolat jogilag nem büntetendő, ugyanakkor számos problémát felvet, ami miatt – az idősebbik fél szemszögéből nézve – az ilyen jellegű kapcsolat létesítése nem tanácsos."

Forrás: [link]

Bölcsebb tehát, ha nem fekszem le egy 18 év alattival sem.

Friss kapcsolatban hogyan lehet ezt elmondani, hogy " 17 éves vagy és kiderült, hogy veszélyes veled a szex. Várnál-e még 8 hónapot?"

Köszönöm a segítséget

Egy pasi.

2022. aug. 16. 13:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%
A 17 éves lányok többsége már nem szűz. Nem értem a problémát.
2022. aug. 16. 20:43
 22/25 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 18 évesen lett az első barátnőm, aki 16 éves volt. Utána 20, 22 és 23 éves koromban volt három 17 éves barátnőm. Mind a négy lánynak volt már előttem minimum egy, de némelyiknek 2-3 kapcsolata. Semmi kérdés nem volt, hogy szexelünk-e vagy nem. Volt olyan, hogy a lány volt a kezdeményezőbb. Nem értem a problémádat. Nagyon vallásos közegben nőttél fel vagy még nem kívánod a lányokat? 14 felett azzal szexelsz, akivel szeretnél, ha az illető viszonozza.
2022. aug. 16. 20:50
 23/25 anonim ***** válasza:
9-es mit is keresel közel 50 évesen a tini kategóriában??
2022. aug. 16. 22:05
 24/25 anonim ***** válasza:

Értem a problémádat, de ezért feleslegesen húzod az időt. Egyrészről egy 17 éves begőzölt tinilány azt fogja érteni ebből, hogy nem tetszik neked, nem kívánod szexuálisan. Vagy azonnal elhagy, vagy bizonygathatod hónapokig, hogy igenis tetszik neked. Ettől meg te fogsz besokallni.

A másik: gondolod egy felnőtt nő nem tud neked jogi hercehurcát okozni? Tudod te hány nő esik teherbe "véletlenül"? Aztán hiába mondod, hogy át lettél verve, fizetned kell 18 évig. Egy felnőtt nő is kitalálhatja, hogy megerőszakoltad.

2022. aug. 17. 13:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Teljesen lényegtelen, mert ha ilyen szinten nem vagy képben és ilyeneket kérdezel, totál alkalmatlan vagy még ilyesmire. Főleg azokkal, akikről szó volt. Megkímélheted őket.
2022. aug. 17. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!