Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17 éves lányok többsége megérti, ha az idősebb pasija nem fekszik le vele, amíg be nem tölti a 18-at?
Magamról beszélek.
Korábban azt gondoltam, hogy 18 év feletti és 14-18 év közötti ember között a szexuális együttlét teljesen legális, ha beleegyezéssel van. Most azonban megláttam ezt:
"* Veszélyes területet jelent a 14 – 18 közötti korosztállyal történő szexuális cselekmény végzése, amennyiben az idősebb fél 18 év felett van.
Elvileg a beleegyezési korhatár értelmében a 14. életévét betöltött személyi körrel konszenzuális szexuális kapcsolatot lehet létesíteni, így alapesetben az ilyen kapcsolat jogilag nem büntetendő, ugyanakkor számos problémát felvet, ami miatt – az idősebbik fél szemszögéből nézve – az ilyen jellegű kapcsolat létesítése nem tanácsos."
Forrás: [link]
Bölcsebb tehát, ha nem fekszem le egy 18 év alattival sem.
Friss kapcsolatban hogyan lehet ezt elmondani, hogy " 17 éves vagy és kiderült, hogy veszélyes veled a szex. Várnál-e még 8 hónapot?"
Köszönöm a segítséget
Egy pasi.
És a törvény? Az semmit nem jelent, hogy a másik bajba kerülhet miattad?
Olvasd el a kérdés alatt bemásolt cikket. Ott van, hogy veszélyes dolog olyannal szexelni, aki nincs 18 éves.
Még régen a 17 éves barátnőm röhögve mesélte, hogy már annyira kanos volt hogy nem bírt magával, de a pasija mindig várni akart.
Aztán megunta a visszautasítást és otthagyta, én meg vittem a fődíjat.
Ne legyél balhere.
Kicsit szorongsz emiatt. Ha cukik a szándékaid, és ez egy normális kapcsolat, és a lány szeretne veled ágyba bújni akkor kellemes párkapcsolatot kívánok, és ezt az egészet felejtsd el!
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!