Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A 17 éves lányok többsége...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 17 éves lányok többsége megérti, ha az idősebb pasija nem fekszik le vele, amíg be nem tölti a 18-at?

Figyelt kérdés

Magamról beszélek.

Korábban azt gondoltam, hogy 18 év feletti és 14-18 év közötti ember között a szexuális együttlét teljesen legális, ha beleegyezéssel van. Most azonban megláttam ezt:

"* Veszélyes területet jelent a 14 – 18 közötti korosztállyal történő szexuális cselekmény végzése, amennyiben az idősebb fél 18 év felett van.

Elvileg a beleegyezési korhatár értelmében a 14. életévét betöltött személyi körrel konszenzuális szexuális kapcsolatot lehet létesíteni, így alapesetben az ilyen kapcsolat jogilag nem büntetendő, ugyanakkor számos problémát felvet, ami miatt – az idősebbik fél szemszögéből nézve – az ilyen jellegű kapcsolat létesítése nem tanácsos."

Forrás: [link]

Bölcsebb tehát, ha nem fekszem le egy 18 év alattival sem.

Friss kapcsolatban hogyan lehet ezt elmondani, hogy " 17 éves vagy és kiderült, hogy veszélyes veled a szex. Várnál-e még 8 hónapot?"

Köszönöm a segítséget

Egy pasi.

2022. aug. 16. 13:15
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Amúgy sosem voltam 18 év alattival. Legutóbbi szexuális partnerem 22 éves volt.
2022. aug. 16. 13:19
 2/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem... én 17 évesen is kívantam a szexet.. nehogy már ezért éheztessenki, akkor keresek mást
2022. aug. 16. 13:20
 3/25 A kérdező kommentje:

És a törvény? Az semmit nem jelent, hogy a másik bajba kerülhet miattad?

2022. aug. 16. 13:21
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
Miért kerülne bajba miatta? Velem is lefeküdt a 19 éves barátom amikor 16 voltam.. és semmi baja nem lett belőle.. ha 2 évet váratott volna csak azért mert fiatal vagyok akkor dugjon mással engem meg hagyjon békén
2022. aug. 16. 13:24
 5/25 A kérdező kommentje:

Olvasd el a kérdés alatt bemásolt cikket. Ott van, hogy veszélyes dolog olyannal szexelni, aki nincs 18 éves.

2022. aug. 16. 13:26
 6/25 anonim ***** válasza:
78%
Akkor veszélyes, ha a lány meggondolja magát, vagy csak egyszerűen berág rád, és utólag azt mondja, hogy erőszak volt....
2022. aug. 16. 13:27
 7/25 anonim ***** válasza:
78%

Még régen a 17 éves barátnőm röhögve mesélte, hogy már annyira kanos volt hogy nem bírt magával, de a pasija mindig várni akart.

Aztán megunta a visszautasítást és otthagyta, én meg vittem a fődíjat.

Ne legyél balhere.

2022. aug. 16. 13:28
 8/25 anonim ***** válasza:
9%
7: a lány volt kanos??? Micsoda gendercsaj.... :-D
2022. aug. 16. 13:31
 9/25 anonim ***** válasza:
66%

Kicsit szorongsz emiatt. Ha cukik a szándékaid, és ez egy normális kapcsolat, és a lány szeretne veled ágyba bújni akkor kellemes párkapcsolatot kívánok, és ezt az egészet felejtsd el!

49f

2022. aug. 16. 14:26
 10/25 anonim ***** válasza:
96%
Hát, ha vagy 40 éves és a barátnőd 14, akkor ne csodálkozz, ha az apja felkeres és megver, kb. ennyi. Meg persze, ha a szülei nem engedik hozzád, te pedig arra ösztönzöd, hogy szökjön el az már kiskorú veszélyeztetésének minősül, mivel a szülei felelnek érte. Ultra gáz egy bizonyos kor fel tinikre hajtani.
2022. aug. 16. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!