Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A 17 éves lányok többsége...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 17 éves lányok többsége megérti, ha az idősebb pasija nem fekszik le vele, amíg be nem tölti a 18-at?

Figyelt kérdés

Magamról beszélek.

Korábban azt gondoltam, hogy 18 év feletti és 14-18 év közötti ember között a szexuális együttlét teljesen legális, ha beleegyezéssel van. Most azonban megláttam ezt:

"* Veszélyes területet jelent a 14 – 18 közötti korosztállyal történő szexuális cselekmény végzése, amennyiben az idősebb fél 18 év felett van.

Elvileg a beleegyezési korhatár értelmében a 14. életévét betöltött személyi körrel konszenzuális szexuális kapcsolatot lehet létesíteni, így alapesetben az ilyen kapcsolat jogilag nem büntetendő, ugyanakkor számos problémát felvet, ami miatt – az idősebbik fél szemszögéből nézve – az ilyen jellegű kapcsolat létesítése nem tanácsos."

Forrás: [link]

Bölcsebb tehát, ha nem fekszem le egy 18 év alattival sem.

Friss kapcsolatban hogyan lehet ezt elmondani, hogy " 17 éves vagy és kiderült, hogy veszélyes veled a szex. Várnál-e még 8 hónapot?"

Köszönöm a segítséget

Egy pasi.

2022. aug. 16. 13:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
*felett
2022. aug. 16. 15:32
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy meg nem értem miért baj az, ha egy fiú várni szeretne, miért lenne ettől balhere, stb. Aki ezért hagy el valakit, az nem is szereti, nem csak fordított esetben van ám ez így.
2022. aug. 16. 15:37
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
#12 Teljesen egyetértek.
2022. aug. 16. 15:42
 14/25 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem kell olyan férfi aki nem akar kielégíteni amikor már halok meg a szexelni akarástól..... ha neked 17 évesen túl fiatal vagyok a veled való szexhez akkor keress olyat akinek képes vagy teljesíteni a vágyait......
2022. aug. 16. 16:49
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
#14 Aha, csak amikor meg jön a sok kislány ide sírni, hogy elhagyta a párjuk, mert nem feküdtek le vele, akkor ők vannak babusgatva, hogy jajj hát ha ő nem akarja, akkor nem kell és nem is szerette a párjuk, ha nem tudtak rá várni, stb., mint ha egy fiúnak nem kellene megfelelő bizalom a szexhez, mint ha benne nem lehetnének ellenérzések, félelmek, stb. Persze ebben a világban nem csodálom, ahol már a 12 éves is szétteszi, mert viszket neki.
2022. aug. 16. 17:22
 16/25 A kérdező kommentje:

Így tegyél jót a nőkkel:

Ha le akarsz velük hamar feküdni, akkor az a baj. Hogy túl gyors, csak azt akarja, stb.

Ha meg várni akarok, és ki akarom tolni az egészet, míg én is biztonságban érzem magam, akkor meg az a baj.

Vicces.

2022. aug. 16. 17:39
 17/25 anonim ***** válasza:
95%
Persze, mert a kettő közötti egészséges átmenet nem létezik tènyleg 😂
2022. aug. 16. 18:43
 18/25 anonim ***** válasza:
36%

A nők meg teljesen érthetetlenek, ha első randin akarod őket megfektetni akkor is hisztiznek, meg akkor is, ha érthetetlen indokra alapozva váratod őket 8 hónapot….

Mi lenne ha nem kezdenél 18 alattiakkal? Minden probléma megoldva

2022. aug. 16. 18:45
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
Azért az se mind1 valaki miért akar várni. Ha az illető első alkalma, az teljesen màs, de te nem bizalmat keresel 8 hónapig , hanem jogi biztonságot .
2022. aug. 16. 18:47
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem lehet mindig eldönteni, hogy egy nő hány éves. Van úgy, hogy kinéz 20-22-nek. Teljesen normális is, például érdekli az irodalom, nagy tervei vannak, hogy pszichológiát akar tanulni. Ha neki én is jó vagyok, akkor felesleges elengedni egymás kezét.

Ha pár hónap múlva tölti a 18-at és felnőtt lesz, már semmi gond nem lehet.

2022. aug. 16. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!