Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Oké, nem vagyok tisztában az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké, nem vagyok tisztában az érzéseimmel, tudnátok segíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval ti kívülről mit gondoltok, tetszik nekem ez a csávó? Segítsetek please. Az van, hogy egy csávóval hónapok óta beszélek, így igazából egész évben találkoztam vele suliban, de nem kifejezetten voltam vele jóban, ezert fura is, hogy eddig csak irogattunk, ahol kedves voltam vele. És ugye nagyon sokat beszeltem vele. Igazabol van par egyezo erdeklodesi korunk, de nincs olyan sok, viszont igy gondolkodasmodilag elegge megertjuk egymast. Nagyon szeretem a stilusat, meg ahogy igy hozzaall a dolgokhoz. Es nagyon aranyos. Es eszrevettem egy ideje, hogy o az elso akinek konkretan mindent elmondok, azon kivul, hogy mit erzek iranta. De tenyleg, full oszinte vagyok. Mert tudom, hogy csak megbeszeljuk, de nem fogja furan erezni magat, mert mindketten kinda furak vagyunk. Es azt is eszrevettem, hogy mindig szeretnek vele beszelgetni. Viszont az a fura, hogy nem olyann sokat gondolok ra nap kozben, meg, hogy nem ijeszt meg a gondolat, ha csak baratok maradunk. Ezert ilyen kicst fura. Szerintetek romantikusan vagy baratkent tekintek ra?

2022. aug. 13. 02:04
A kérdező szavazást indított:
Romantikusan
Barátkent
Nem lehet eldönteni
Más, írom
22 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
De viszont már tapasztalatból, lehet most nem érzem szarul magam, ha csak barátok maradunk, de lehet hogy ha megtudnám, hogy csak barátként gondolnám, kitörtén az ablakomat. Max. csak a nem gondolok sokat ra aggaszt, mert mindenki azt mondja, hogy egész nap rá gondolt, aki tetszik neki, én meg nem feltétlen
2022. aug. 13. 02:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez szimplan egy fellangolas reszedrol
2022. aug. 13. 03:17
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Mi döntsük el tetszik-e a srác vagy nem? Akkor mondok jobbat, nekem meg te tetszel
2022. aug. 13. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit éreznél, ha holnaptól nem akarna beszélni veled? Mi hiányozna vele kapcsolatban legjobban?
2022. aug. 13. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez inkább barátságnak tűnik.
2022. aug. 13. 12:17
 6/7 A kérdező kommentje:

#2es, nekem is így tűnik talán

#3as, nem azt mondtam, hanem, hogy kívülről ez hogyan néz ki nektek, meg, hogyha ti ezt éreznétek, mire gondolnátok, szóval légyszi kínélj meg.

#4es, igazából nagyon rossz lenne, mert már volt egy pár nap kihagyás, így eléggé rosszul éreztem magam

#5ös köszi, értékelem a véleményed. :) (tényleg nem ironkiusan)

2022. aug. 21. 23:42
 7/7 A kérdező kommentje:
És még 4es, hogy mi hiányozna belőle, igazából minden
2022. aug. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!