Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha sejtem hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha sejtem hogy valaki szerelmet fog vallani de nem vagyok tisztában az érzéseimmel! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszer úgy érzem szeretem, egyszer még nem. Próbáltam rájönni de minden zavaros! Azt mondta el akar majd mondani valamit hétfőn és már előtte több jel is utalt arra hogy tetszem neki! Mit tegyek? Hogyan dönthetném el, hogy mit érzek? Vagy kérjek haladékot?

2019. okt. 31. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt mond el neki őszintén. Hogy nem vagy tisztába az érzéseiddel,össze vagy zavarodva. Kérj egy kis időt,hogy megfejtsd mit érzel. De ne húzd a végtelenségig. Pár napig ne találkozzatok,ne beszéljetek és valahogy fejtsd meg az érzéseid. El tudnál vele képzelni egy párkapcsolatot?
2019. okt. 31. 20:31
 2/8 anonim válasza:

#1 20:31

Írtam volna ide választ, de te mindent leírzál kb. amit én akartam...

2019. okt. 31. 20:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Igazából eltudnék képzelni vele egy kapcsolatot de félek hogy lehet közben rájövök hogy még sem úgy érzek!
2019. okt. 31. 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Segített!
2019. okt. 31. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd mond,hogy mi volt hétfőn. Kiváncsi vagyok :)
2019. nov. 1. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én abban a helyzetben voltam, hogy érdeklődött irántam. És tudtam is, de egyszeruen nem tudtam elkepzelni vele egy kapcsolatot. Vegul is addig szarakodtam, mig elkezdett massal beszelni, ram meg mar csak baratkent tekint(ett). En pedig akkro jottem ra hogy nem szabadott volna ezt hagynom. Mert szeretem nagyon.

Olyan hulyesegek tartottak vissza, mint pl. tul zarkozott masokkal szemben (velem nem), nem tartozik a barati korombe... es mar nem is ertem hogy ezek hogy lehettek problemak. Jelenleg azon vagyok hogy visszaszerezzem.

2019. nov. 2. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok, bocsi.

Szoval azt akartam ebbol kihozni higy rendesen gondold at mit akarsz tole, nehogy lecsussz a lehetosegrol.

2019. nov. 2. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Én tényleg kiváncsi vagyok, hogy mi történt, hogy alakult.......ha esetleg még olvasod
2019. nov. 5. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!