Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ha nektek szeremlet val egy lány akkor hogy reagalnatok le? Ha nektek is bejon a lany vagy esetleg ha nem
Ha bejön, akkor vágjunk bele.
Ha nem, akkor tisztelettel elmondom neki, hogy nem fog menni.
Nem tudom, miért pörögtök ezen a vallomás dolgon. Tele van a gyakori ilyen kérdésekkel.
A vallomás nem vezet sehová. Aki kapja, az általában lefagy, tök jogosan. Hacsak nem ő is szerelmes titokban, az egész egy nagy kringya. Ott állsz zavarban, hogy "oké Katikám, hát, nagyon örülök...". Ez mire jó? Mit reméltek tőle?
Meg kell szerezni a kiválasztott szívét: a nők csábítanak, a férfiak udvarolnak. Ez időbe és energiába telik, de ez az egyetlen út.
Ha ő is nekem, akkor örülnék neki (és kicsit talán szégyellném, amiért nem én kezdeményeztem) és valószínűleg egy jó kapcsolat lenne, hisz mindkét fél viszonozná.
Ha nem olyan lány mondaná, akkor is talán elkezdenék vele beszélgetni. Azért mondom ezt, mert nekem is szarul esne, ha csak úgy egy szóval leráznának. Aztán ha teljesen esélytelen, akkor valahogy elmondanám neki.
16F
Ha számomra is vonzó, akkor mesés érzés…
Ha számomra semleges, akkor kedvesen fogadom, de nem tudnék mit kezdeni a helyzettel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!