Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok? Mi a véleményetek?
Van az iskolában egy lány, aki már egy ideje tetszik. Elég kedves és aranyos, külsőre-belsőre egyaránt.
Ez eddig tök klassz, megminden, de pár napja voltam egy házi buliban és ő is meg volt hívva...
De itt totál más volt, mármint máshogy öltözködött, viselkedett és teljesen olyan volt mintha nem is ő lenne...valahogy sokkal felszabadultabbnak tűnt (jóóó, gondolom az alkohol is rásegített :DDD).
Egy kicsit félre vonultunk és beszélgettünk is, de abszolút más volt. Mármint nekem ez semmi bajom ezzel a viselkedésével, sőt tetszik is, hogy nem az a "megrögzött jó lány".
Nektek mi a véleményetek erről?
Nekem egy kicsit talán furcsa volt, de valahogy most még érdekesebbnek és izgalmasabbnak találom. :D
19/F
Okés, látom nem adja át, az amire gondoltam. De például olyanra gondolok, hogy a lány a suliban kitűnő tanuló, kedves, aranyos, mosolygós, segítőkész, szerény, csendes és még sorolhatnám. De akkor sokkal lazább volt, ezerszer jobban nézett ki, sokkal másabb volt az egész kisugárzása és a beszéd stílusa, merészebb és kihívója volt Nekem sokkal szimpatikusabb ez az oldala.
De ezt az oldalát hogyan lehet többször "előhívni"?
Örülj, hogy megismerted ezt az oldalát is, főleg, ha tetszik is.
Bár azt, hogy mit kérdezel nem értem.
Ha tetszik, tetszik, gyere vele össze, legyetek boldogak😊
Lehet bulikba tetszeni akar a fiúknak. Olyankor mindenki próbálja a legjobbat kihozni magából. De lehet így iskolába meg ha utcán van akkor ebből "lejjebb" ad. Annyira nem törekszik a tökéletességre.
Ne azért gyere össze vele mert most máshogyan nézett ki, fogadd el mindkét oldalát. Ismerd meg elsőnek a személyiségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!