Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogyan reagálnátok? 19/F
Oké szóval hosszú lesz, de csak azért mert azt sem tudom, hogy hogyan kéne reagálnom, mit kéne éreznem, teljesen tanácstalan vagyok minden tekintetben.
Volt/van(?) Egy barátom aki történetesen egy lány. Hívjuk Lili-nek. Szóval Lili-vel a karantén után nagyon szoros lett a viszonyunk, gyakorlatilag legjobb barátunk lettünk, mindig a másikat hívtuk fel ha van valami stb. Csakhogy Lili-nek volt egy palija, akiről én tudtam. Egyik este elmentünk bulizni és Lili finoman szólva is rámmászot, csókolgatott meg minden. Aznap este nálunk aludt és nagyon nehéz volt megálnom azt a kb 2-3 órát, amíg el nem aludt, mert folyamatosan próbálkozott nálam, hogy szeretkezzünk. Dehát ugye volt palija, és én sem szeretném, ha a barátnőmet megcsalják, stb. Nehéz volt ilyen hosszú ideig nem beadni a derekam, főleg részegen, de sikerült. Másnap elbeszélgettünk erről, meg arról is, ha mi lenne ha szakítana a palijával és összejönne velem, stb, de amint haza ért, írt, hogy nem akar szakítani vele, és köszöni, hogy ilyen jó barát voltam. Aha, én ezt le is zártam volna, nem volt számomra idegen akkor, de nem is futottam volna utána sírva, csakhogy ő folytatta. Az utána lévő 3-4 hónapban nagy boldogan mondta mindig és sokszor, hogyha nem a palijával lenne akkor velem, milyen lennénk közösen, ilyenek. Már sokszor azt éreztem, hogy én vagyok a palija, mert pl engem hívott fel mindig ha szomorú volt, boldog, vagy mérges, tisztára egy párként viselkedünk. Ezen idő alatt, ha bele nem is szerettem, finoman szólva is elkezdett tetszeni, elvégre 4 hónap ilyen viselkedés után, minimum, hogy az ember elgondolkozik, hogy össze illenének-e, és az én véleményem szerint mi össze illentünk volna. Akartam is erről vele beszélni, de az utóbbi 2 hétben nem akart vagy nem tudott velem élőben találkozni csak chat-en írt és ott is olyanokat, hogy "Már tudom mit akarok" vagy, hogy "Nem fogok tovább várni" de sosem konkretizált. Kérdeztem, hogy ezek mit jelentenek, de azt mondta, hogy csak élőben szeretné elmondani. Hát én össze raktam, ugye... Még aznap írt, hogy szakított a palijával de már össze is jött egy újal... Nem igazán értettem mi ez. Sosem kellet volna hagynom, hogy második legyek, de ezt az új palit nem értettem. Na tegnap találkoztunk megbeszélni a dolgokat. Elmondta, hogy sosem tetszettem neki, csak a rossz (elöző) kapcsolatából a dolgokat rám vetítette ki. Gyakorlatilag az érzelmi szemetese voltam hónapokon át. Meg sem hajlandó próbálni velem, mert hidjem el, hogy ő most szerelmes. Igen, máris szerelmes. Amikor kérdőre vontam, hogy ez így mi a franc csak hallgatott.... Fél órán át aztán ott hagytam a francba mert nem volt hajlandó megszólalni. "Nem tudtam mit mondani".
Aztán beszéltünk Chat-en, hogy gyakorlatilag ezt a világ legnagyobb hátba támadásának élem meg, és nem azért mert nem jött össze velem, hanem ezért a 4 hónap kidobott időmérőt és mert egy szemetes láda voltam. Ott mondtuk egymásnak a dolgokat, pl megkérdezte, hogy "hát sajnos néma voltam, de mit mondhattam volna?" Amire én azt feleltem, hogy lehet nem haragudnék ennyire ha csak annyit megtették volna, hogy megígéred soha többé nem lesz ilyen.🤷🏻♀️
Aztán elmondtam neki, hogy én, személy szerint, nem hiszem, hogy szerelmes, mert a szerelmes ember nem dobálja így az embereket, mire megsértödőtt, hogy milyen alapon mondom meg mit érez, ami igaz, csakhogy én meg kérdem, hogy akkor meg mi a francért volt 2 palija 4 hónapig. Az meg már csak a hab a tortán, hogy most is elmondta, hogy ha nem lenne az új pali, akkor megpróbálhatnánk (de van neki), hát nem aranyos tőle?🤗
Jha szóval a szégyen, az undór, a szomorúság, a megalázotság, a düh és a teljes közömbösség érzése vele szemben egyszerre kavarognak bennem. És együtt táncolunk szalagavatón😔
Aranyapám, te akkora hülye vagy, mint ide Lacháza! Mi az, hogy nem mozdulsz a csajra, mert van palija? Te azt hiszed, az élet holdfényes lányregény? Azt hiszed, ha lesz valakid, bárki is tiszteletben tartja majd a "tulajdonjogodat"? Azt hiszed, a csaj futóbajnokság serlege, amit hazavisz a győztes, aztán élete végéig őrizgeti? LÓFA5ZT!
A csaj a profi bokszbajnok öve, amit rendszeresen meg kell védeni a kihívóktól. Még az én +50 éves feleségemnél is rendszeresen bepróbálkoznak, és ez így van rendjén. Ez emlékeztet engem arra, hogy a párom szerelmét, a hűségét nekem kell életben tartanom.
Érted? Akitől el lehet venni a párját, el is kell venni, mert mindenki úgy jár a legjobban. Ha tőlem el tudnák venni a eleségemet, a pali jól járna, mert lenne egy fasza csaja. A felesége jól járna, hiszen aki tőlem el tudja venni, az egy nálam jobb pasi. Én is jól járnék, mert egy életre megtanulnám, hogy a kapcsolatot ápolni kell, a szerelmet óvni s vigyázni kell. Hogy nem a hülye telefont kell buzerálni, hanem a páromra figyelni. És legközelebb már nem követném el ugyanezt a hibát. Kegyetlenül hangzik? Senki sem mondta, hogy az élet nem kegyetlen. Vagy ha mondta, hazudott. Kényelemnek nincs helye benne, mert bármi kényelem bekívánkozik, később aránytalanul nagy árat kell érte fizetned.
"Ez a lány egy forintot nem ér."
Miért is? Mert nem boldog a kapcsolatában? Mert keresi az útját? Mert próbálgatja, és feszegeti a határait, mint minden egészséges kamasz? Nézz körül, pajti! A tinik (és megsúgom, a felnőttek) 95%-a nem a megfelelő partnerrel van együtt. De leragad, mert nem tudja, mit kéne tennie. Te sem fogod tudni! Én is majd' 40 évesen, közel 50 felejthető kapcsolat és egy elrontott házasság után tanultam meg.
Hagyd. Csak hiteget.
Mindig van új pasija, szóval az a bizonyos "ha nem lenne új palim, megpróbálhatnánk!☺" sose jön el. Ha megmondaná neked, hogy az érzelmi szemetese vagy, és rajtad szeretné levezetni a(z mindenféle..) érzelmeit, tuti lépnél. És ezt ő is tudja, ezért nem mondja.
Hagyd ott, ha kedves az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!