Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyenkor ti mit reagálnátok ha ez történe?
Ha van egy fiú barátotok és vele szoktatok együtt menni iskolába,de viszont a fiú valamék nap el ment kirándulni és más nap amikor jön hozzád,hogy együtt menyetek iskolába előte át ad egy nakláncot vagy karkötőt (valami kis apróságot) amit neked vett a kiránduláson mert arról a tárgyról te jutottál eszébe akkor ilyenkor meg lepödnétek?
Vagyis mi lenne a reakciótók?
És szerintetek jó egy nyakláncot ajándékba a csajnak vagy az túl ócska?
Egy kicsit meglepődnék de nagyon jól esne hogy eszébe jutottam.
És szerintem egy nyaklánc (ha az illető szereti a nyakláncokat/karkötőket ilyesmiket, és tényleg illik hozzá) akkor egy nagyon jó ajándék lehet. :)
Az a baj amúgy, hogy egy olcsó bizsu vacakot hiába vennél úgy se hordaná (lehet allergiás is rá). Meg olyat én amúgy se vennék lánynak. Drágát nem lenne szabad venni, mert azt meg nem fogadná el, kellemetlenül érintené esetleg. Szóval valam olcsó vackot kellene nézni ami mem bizsu cucc, illik hozzá, fel tudja venni, tudja hordani. Lehetőleg ne szerelmes cucc legyen. A kérdésből adódóan ne is páros "best friend forever" cucc legyen. Hanem tényleg valamit neki személyre szabottan. Ilyenkor nem árt tudni milyen ékszereket visel és azokat pl miért. Ha figyelmes vagy az ilyeneket tudnod kellene.
Pl egy lányra gondolok vissza most. Hordott gyűrűt és nyakláncot állandó jelleggel, karkötőt csak néha. De neki csak karkötőt vettem volna, mert mivel figyeltem rá és valóban érdeklődtem, tudtam hogy a gyűrű amit hord azt nagyszüleitől kapta és ez az egyetlen gyűrű amit hordani fog, amíg valaki el nem jegyzi. Szóval gyűrű kilőve. Mivel nem hordaná, vagy ha igen akkor kötelesség tudatból, ami meg megint kellemetlen dolog számára. Nyakláncot is csak egyet hordott mivel azt is kapta és az hozzá nőtt teljesen és nem akar másikat hordani.
Viszont szereti a karkötőket, de nem mindíg hord, mert nem mindíg tudja felvenni. Ilyen esetben ez a legjobb választás.
De ha ennyire jóban vagytok, hogy betudod neki adni, hogy csak úgy eszedbe jutott arról az ékszerről akkor te is tudsz ilyeneket, hogy mi az ami szeret, ami illik hozzá, amit tud viselni és akarna is hordani és tényleg örülne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!