Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, erre mit reagálnátok? Vallomás levélben
Sziasztok, végzős gimnazista lány vagyok, hamarosan ballagok és kétségbe vagyok esve.:(
Szóval a probléma ott kezdődik, hogy hihetetlenül béna vagyok kommunikáció terén, folyton mindent túlizgulok és ebből adódóan sokszor beégetem magam, önbizalomhiányos vagyok és félénk.
Van egy fiú, aki az osztálytársam és már több mint 2 éve komolyabb érzéseket táplálok iránta, természetesen eddig nem igazán mertem lépni a fent említett dolgok miatt, próbáltam elkapni a tekintetét, kedvesnek lenni vele ha úgy adódik, de így is sokszor kínos helyzetbe hoztam magam.:D Volt alkalmam nyitni felé, együtt táncoltunk szalagavatón, de én hülye nem éltem vele...
Egyébként úgy tűnt, hogy én sem vagyok közömbös számára, sokszor összenéztünk meg ilyenek, csak nemtudtam elhinni és most félek, hogy elkönyvelte magában, hogy nem érdekel, pedig ha tudná mennyire.><
Egyik este, elkezdtem levelet írni neki, csak úgy, nemgondoltam komolyan, de most eszembe jutott, mi lenne ha így vallanám be neki?
Mellőzném a nyálas dolgokat és arról írnék, hogy milyen hatással van rám, hogy kezdődött stb...
Bízok benne, szerintem az a fajta ember aki tiszteli mások érzéseit, van komoly oldala.
Kicsit félek azért, hogy lehet rosszul gondolom és nem kéne odaadnom neki...
Amúgy banketten adnám oda, hogy utána véletlenül se találkozzak vele a kínos helyzet elkerülése végett.:D
Tudom, hogy mindenki máshogy fogadná, de ti mit gondoltok erről?
Ja és bocsi, hogy hosszúra sikeredett.:P
Van benne valami:/ Szemezni próbálok vele csak folyton elkapom a fejem, tudom elég szánalmas, nem is nagyon merek beszélni mellette mert félek, hogy hülyeség amit mondok... vele meg főleg nem
Köszi a válaszod amúgy:)
1.: Ilyen problémáitok csak nektek vannak. :D
Teljesen tök m1 hogy ki kezdeményez + ez a "jelek" mánia... aki kitalálta ezt a hülyeséget azt addig ütném amíg mozog. :D Már csak azért is mert a "jel" jellegéből adódóan egy EGYEZMÉNYES dolog tehát alapvetően mindenkinek értenie kell -> mivel a csajok "jeleit" kb csak az adott csaj érti meg 30 perc magyarázat után a barátnői ezért nem minősülnek jelnek. :D
Kérdező: Inkább személyesen, de ha mindenképpen levélben akkor legalább olyan időpontban hogy legyen bőven ideje reagálni. Mármint pls... ebből az időzítésből kb az is lejöhet neki hogy okay-okay ez volt de amúgy pá-pá. Édes m1 hogy bénázol-e ha kedvel akkor pont nem azon fog múlni + simán lehet hogy szereti a bénázásaid. :D Tud az aranyos lenni.
Fuh ez a Rachmaninov + GYK combo nem volt jó ötlet. XD
Szerintem küldj nyugottan levelet de legyen visszafogott.
Ne legyen túl hosszú se túl részletes. Inkább csak adj neki egy,, löketet,,.
Ez be kell, hogy váljon mert eddig is jóban voltatok és azt mondtad nyitottatok egymás felé.
Tehát így te tudomására hozod hogy te benne vagy a dologban és valószínűleg ő is benne lesz. Ne várj túl sokat és ne legyél túl törtető.
Ha jók vagytok együtt akkor összese fogtok jön.Ha nem akkor ne marad kétejekben. Ezérd írd meg a levelet és kérdezd meg hogy mit érez. De te csak árnyaltan írd le hogy tetszik neked.
Sok sikert:)
Az sem rossz de ott is figyelj hogy ne legyél túl rámenős mert akor ugymond megijeszeted.De tényleg siessen magad miatt is meg, hogy frissek legyenek a dolgok. De szerintem csak hívdel kajálni, vagy csak hívd át de egyszerű legyen ne legyen túl gondolva.
Majd meséld el hogy sikerült mert tényleg drukkolok. :)
Mert ismerem ezt a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!