Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan reagálnátok rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok rá?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik de még nem találkoztam vele és megszeretném csókolni.

Mindent elszeretném neki mondnani.

Ti hogy reagálnátok?

2020. máj. 12. 01:26
 1/3 hopeful2 válasza:
45%
huh. hogy akarok mecsokolni, ha még nem találkoztál vele? és ha rohad a foga, vagy éces?
2020. máj. 12. 02:25
 2/3 xycet válasza:

Az éc nem terjed csókkal 😂

Amúgy nem tudom én biztos meglepődnék ha egy fiú "csak úgy" megcsókolna

16/L

2020. máj. 12. 02:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Rosszul kezdődik amúgy, ha ennyit akarsz elérni, hogy tetszik egy fiú és meg akarod csókolni :D Ha majd nagyobb leszel, akkor az lesz, hogy tetszik egy fiú szívesen lefeküdnék vele? :D

Félretéve: ha engem csak úgy teljesen véletlenül megcsókolna egy lány, a kimenetel mindenképp egy meglepődés lenne, aztán (magamból kiindulva) egy kínos magyarázkodás, ha a lány nem túl szép :D

Ha viszont a csaj jól néz ki, és tetszik is nekem, akkor adja magát, hogy bármi is lehet belőle.

2020. máj. 12. 07:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!