Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok?
Volt egy nagyon közeli fiú haverom, aki csak azután kezdett el tetszeni hogy összevesztünk és teljesen elszakadtunk egymástól. Ez 5 éve volt. Megbántott, én mellre szívtam és azután nem beszéltük meg. Egyikőnk sem megfelelően kezelte a helyzetet. Egyszer szembejött velem,és láttam, hogy nagyon fontolgatja hogy köszönjön-e vagy sem. Meg szoktam látni hogy nézeget. Viszont nem lép, szóval ha én nem teszem semmi nem lesz. Szerintetek megérné felkeresnem? 6 évig voltunk jó barátok. Ti hogyan reagálnátok a helyében?
17/L
Szerintem ha igazán jó barátság volt, érdemes felkeresni. Egy nézeteltérést meg lehet beszélni, főleg ennyi év távlatából. Minden bizonnyal azóta sokat is értetetek és máshogy is láthatjátok az akkori incidenst. Egy próbát megér. És ha belegondolsz...
Mit veszítesz ha felkeresed?
Odamennél és beleköpne a szemedbe? Erősen kétlem.
A legrosszabb ami történhet, hogy a beszélgetés korán megszakad és mindenki megy tovább a saját útján.
A másik boldogabb befejezés, hogy visszakapsz egy régi barátot.
Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!