Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok erre?
ma 14:35
"ijesztően hangzik"
Miért? Jó nektk csajok ti belétek minden pasi szerelmes,bezzeg egy pasi,a kutyának nem kell..
:DD A fiúk mindig ezzel jönnek...
De szerintem is kicsit ijesztő, hiszen nem is ismeri a lányt. Inkább egy róla alkotott ideába lehet szerelmes, semmint a valódi lányba.
"Belétek minden pasi szerelmes"
Hát figyelj, nekem még soha nem volt barátom, és minden esetben amikor próbálkoztam az volt az oka, hogy én szerettem a srácot, ő meg engem nem. És senki nem futott még soha utánam, hogy milyen jó csaj lennék. Szóval ne általánosíts. Fiúk között is vannak olyanok, akik sokaknak tetszenek, meg lányok között is, ez nem attól függ, hogy ki milyen nemű
ma 16:15
" Ez nem normális..."
A szerelem első látsára nem normális? Te szivol valamit.
ma 15:42
"én szerettem a srácot,ő meg engem nem"
Ez egy ördögi kör..
A szerelem első látásra inkább hit kérdése. Én spec nem hiszek ebben, hogy szerelmes lehetek valakibe. Olyan már volt, hogy valaki nagyon vonzó volt számomra, tetszett, de szerelmes nem voltam azonnal.
Az évek óta rész meg már inkább beteges megszállotság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!