Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez felángolás vagy szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez felángolás vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 10 hónapja tetszik egy srác az osztályból, akivel barátok is vagyunk, aki szinte mindig bunkó velem amikor többen vannak körülöttünk. (Élvezi amikor morcosnak látt ezt állítja.) De amikor kettesben vagyunk figyel rám, beszélget velem, törődik velem. Amikor hazafelé megyünk iskola után, és nem indítok beszélgetést pár másodperc után, mindig megkérdi, hogy jól vagyok-e, minden rendben, vagy ő maga elinditja a beszélgetést (ami nagyon ritka nála). Amikor karácsonykor a barátainkkal mentünk ünnepelni, elszakadtam a többiektől, de ő megvárt engem, megragadta a kezemet, és többiek után húzott. És miután utol értük őket, nem akarta elengedni a kezemet.

De egy barátnőmnek szintén tetszik a srác (inkább őrülten oda van érte), és már háromszor vallott neki szerelmet, és mindegyiknél elutasította, és mondta neki, hogy nem tetszik neki senki, soha sem lesz szerelmes. De amikor kettesben voltam a fiúval bevallotta, hogy tetszik neki valaki, de nevet nem mondott.

Viszont több mint egy hónapja, folyton szerepel az álmaimban, mint a hős lovag ami ahoz köthető, hogy az évzáróm fájt a lábam, és arra ment haza amerre én lakók (pedig elvileg sietős volt neki, és a másik irányba gyorsabb az út), és direkt lassan ment kérdezte, hogy minden oké, fáj-e még a lábam, és hogy ha kell segítség a járásban akkor szóljak neki.

Sokszor "veszekszünk" matek órán, és a tanár folyton azt mondja, kéri az esküvői meghívott, és ettől a srác (mások szerint) tiszta vörös szokot lenni.

Ez nekem felángolás ami hosszú időre nyúlik, vagy ez szerelem? És ha az mit tegyek, és mit csináljak a sráccal? És mi történhet az ő fejében ilyenkor?

Válaszok előre is köszönöm, és további szép napot!

2022. júl. 26. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Egy fellángolás szerintem nem szokott eddig kitartani, szóval könnyen lehet, hogy szerelmes vagy.
2022. júl. 26. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Hogyne tarthatna egy fellángolás eddig, főleg, ha nap, mint nap találkoznak. A szerelmet nem időben mérjük. Azért ennyi idősen nehéz szerelemről beszélni, nem akarok senkit se megbántani. Előfordul, viszont nem kell mindent ennek betudni. Hasonló stílussal rendelkeztem én is, társaságban minden alkalmat meg kellett ragadni beszólni a lánynak, piszkálni, egyértelmű persze nem túlzásba esve, vérig sérteni valakit sose szabad. Amikor meg csak kettesben vagy éppen hármasban sétáltunk buszhoz, hazafele, akkor teljesen más, figyelmesebb, kedvesebb viselkedés volt mindenkinek. Nálunk nem tudom ez általános volt, nem fogok hazudni. Mindenki finoman oltogatott mindenkit társaságban, amúgy meg kevesebb emberrel teljesen normálisak voltunk. Mégis közömbös, baráti kapcsolat volt mindenkivel. Bár ez régen volt akkoriban bennünk volt az is, hogy nem szarunk oda ahonnan eszünk, mostanában egyre több ilyen problémát is látok, hogy összejöttek aztán szakítottak és lehet nézni még 5-6 évig suliban, hogy esetleg mással van stb. Lehet engem is lepontozni, nekem ez a véleményem és meglátásom kicsit idősebb huszonpár éves fejjel.
2022. júl. 27. 03:41
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez inkább már szerelem, hiszen tetszik neked belsőleg is, a stílusjegyei és a cselekedetei is tetszenek neked és már 10 hónapja tart ez már.

Szerintem lépj.

2022. júl. 27. 09:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
2022. júl. 27. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos diákszerelem. Élvezd ki minden percét. Szép emlék lesz.
2022. júl. 31. 08:29
 6/6 anonim válasza:
Nekem fél evig sőt majdnem 1 évig volt egy lany iránt fellangolasom. Alug ismertem, ő nem viszonozta. Siman fellangolas volt. Tartahat az hónapokig, hetekig is.
2023. febr. 4. 13:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!