Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Minden kapcsolat úgy indul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kapcsolat úgy indul hogy életreszóló lesz?

Figyelt kérdés
Vagy vannak olyanok aki már előre tudják hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolat?
2022. júl. 21. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Én például tudom, hogy nem leszünk együtt örökre, a korkülönbség miatt.
2022. júl. 21. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
minden kapcsolat úgy indul, hogy valakinek viszket odalent
2022. júl. 21. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindkettő fél komolyan gondolja és szeretik egymást, akkor meglehet. Azért az elején nem a legjobb több éves tervel előrehozakodni.
2022. júl. 21. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem értem miért lettem lepontozva, őszinte voltam csak.
2022. júl. 21. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem. A közepénél idulhat az életreszólóság. Akkor tudhatjátok hogy mükodtok egyutt.
2022. júl. 21. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
38%
Mi ertelme egy kapcsolatnak ha azt nem szeretnetek hogy eletre szolo legyen? Nyilvan majd ugy alakul ahogy, de most nem jovok ossze egy lannyal ha tudom hogy eselytelen hogy barmi hosszutavu dolog is legyen belole
2022. júl. 21. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
"Örökké" meg "életre szóló" szerintem ezek naív gondolatok.Ettol fuggetlenul gondolhatom komolyan a kapcsolatot es tervezek elore de ki tudja mi fog történni velünk akár holnap nem hogy 20 év múlva ami még nem is "örökké".Lehet valakit szeretni életünk végéig,de egy kapcsolatra én nem mondanám ezt.
2022. júl. 23. 01:05
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Nálam így indul, de eddig mindig szakítottak velem :( 20/f
2022. júl. 24. 11:19
 9/9 qborka ***** válasza:

A természetben semmi sem állandó. az emberi érzelmek sem.

Amikor két fiatal szerelmes végre összejön,nagy a boldogság (teljesen érthető) és mindketten szeretnék,hogy ez örökké tartson.

Természetesen van,aki az első kapcsolatával éli le az életét,ismerek 2 ilyen párt,most 46-48 évesek. De ez a ritkább.

Ahhoz,hogy nagyon sokáig együtt legyen két ember,kevés a szerelem.

2022. aug. 7. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!